Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Ratio Michael Ruhlman
Codul Libristo: 04215873
Editura Simon & Schuster, octombrie 2010
As the culinary world fills up with overly complicated recipes and never-ending ingredient lists, Mi... Descrierea completă
? points 29 b top top
71 lei -18 %
58 lei
În depozitul extern Expediem în 3-5 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Copertă tare
common.buy 161 lei
top
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Copertă tare
common.buy 216 lei
top
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Copertă tare
common.buy 181 lei
top
On Food and Cooking Harold McGee / Copertă tare
common.buy 224 lei
top
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Copertă tare
common.buy 414 lei
top
Under Pressure Thomas Keller / Copertă tare
common.buy 334 lei
top
Dessert Person Claire Saffitz / Copertă tare
common.buy 148 lei
top
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Carte broșată
common.buy 71 lei
top
Momofuku David Chang / Copertă tare
common.buy 154 lei
top
White Heat 25 Marco Pierre White / Copertă tare
common.buy 181 lei
top
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Copertă tare
common.buy 457 lei
top
Bouchon Bakery T. Keller / Copertă tare
common.buy 294 lei
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 491 lei
Nordic Cookbook Magnus Nilsson / Copertă tare
common.buy 186 lei

As the culinary world fills up with overly complicated recipes and never-ending ingredient lists, Michael Ruhlman blasts through the surplus of information and delivers an innovative and straightforward book that cuts to the core of cooking. Instead of spending time wading through the millions of recipes available in books, magazines, and on the Internet, just remember 1-2-3. That's the ratio for cookie dough: 1 part sugar, 2 parts fat, and 3 parts flour. Biscuit dough is 3:2:1 or 3 parts flour, 2 parts liquid, 1 part fat. Change the ratio and bread dough becomes pasta dough, cake becomes muffins, and popovers become crepes. Vinaigrette is 3 parts oil to 1 part vinegar, and is one of the most useful sauces imaginable, giving everything from grilled meat to lettuces intense flavor. Distilling dishes to their essence-using a few simple techniques and even fewer ingredients-is what every professional or home cook needs to know. Broken down into thirty-three ratios and suggestions for enticing variations, preparing food goes from craft to art...all without a recipe. Providing one of the greatest kitchen lessons there is, Ratio gives readers a starting point from which a thousand variations begin-making cooking easier and more satisfying than ever.

Informații despre carte

Titlu complet Ratio
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2010
Număr pagini 272
EAN 9781416571728
ISBN 1416571728
Codul Libristo 04215873
Greutatea 222
Dimensiuni 141 x 213 x 17
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Copertă tare
common.buy 158 lei
top
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Copertă tare
common.buy 107 lei
top
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Copertă tare
common.buy 190 lei
top
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Copertă tare
common.buy 156 lei
top
Larousse Gastronomique Librairie Larousse / Copertă tare
common.buy 508 lei
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Copertă tare
common.buy 171 lei
Bread Is Gold Massimo Bottura / Carte broșată
common.buy 188 lei
curând
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Copertă tare
common.buy 227 lei
Cooking for Geeks, 2e Jeff Potter / Carte broșată
common.buy 204 lei
Edge in the Kitchen, An Chad Ward / Copertă tare
common.buy 153 lei
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Copertă tare
common.buy 171 lei
Culinary Artistry A Dorenburg / Carte broșată
common.buy 205 lei
Patisserie Melanie DuPuis / Copertă tare
common.buy 227 lei
Vegan: The Cookbook Jean-Christian Jury / Copertă tare
common.buy 209 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo