Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299.00 lei
Packeta 15.00 lei Cargus 25.00 lei FAN 25.00 lei Easybox 20.00 lei

The Noma Guide to Fermentation

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte The Noma Guide to Fermentation René Redzepi
Codul Libristo: 18903549
Editura Artisan, octombrie 2018
New York Times Bestseller Named one of the Best Cookbooks of the Year by the Chicago Tribune, New... Descrierea completă
? points 85 b top top
209.15 lei -18 %
169.96 lei
Disponibil în cantități mici Expediem în 24 de ore

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Copertă tare
common.buy 156.84 lei
top
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Copertă tare
common.buy 214.93 lei
top
The Fermentation Kitchen / Copertă tare
common.buy 101.65 lei
top
Richard Hart Bread / Copertă tare
common.buy 139.51 lei
top
The Flavor Matrix James Briscione / Copertă tare
common.buy 160.95 lei
top
Liquid Intelligence Dave Arnold / Copertă tare
common.buy 197.80 lei
top
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Copertă tare
common.buy 391.61 lei
top
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Copertă tare
common.buy 193.40 lei
top
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Copertă tare
common.buy 170.16 lei
top
The Whole Fish Cookbook Josh Niland / Copertă tare
common.buy 168.96 lei
top
Koji Alchemy Rich Shih / Copertă tare
common.buy 146.42 lei
top
Noma René Redzepi / Copertă tare
common.buy 260.70 lei
top
On Food and Cooking Harold McGee / Copertă tare
common.buy 199.61 lei
top
Sauces James Peterson / Copertă tare
common.buy 267.81 lei
top
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Copertă tare
common.buy 203.81 lei

New York Times Bestseller

Named one of the Best Cookbooks of the Year by the Chicago Tribune, New York Times, Boston Globe, San Francisco Chronicle, Atlanta Journal-Constitution, Houston Chronicle, Esquire, GQ, Eater, and more

Named one of the Best Cookbooks to Give as Gifts by Food & Wine, Bon Appétit, Esquire, Field & Stream, New York Magazine’s The Strategist, The Daily Beast, Eater, Vogue, Business Insider, GQ, Epicurious, and more

“An indispensable manual for home cooks and pro chefs.”Wired At Noma—four times named the world’s best restaurant

Every dish includes some form of fermentation, whether it’s a bright hit of vinegar, a deeply savory miso, an electrifying drop of garum, or the sweet intensity of black garlic. Fermentation is one of the foundations behind Noma’s extraordinary flavor profiles. Now René Redzepi, chef and co-owner of Noma, and David Zilber, the chef who runs the restaurant’s acclaimed fermentation lab, share never-before-revealed techniques to creating Noma’s extensive pantry of ferments. And they do so with a book conceived specifically to share their knowledge and techniques with home cooks.

With more than 500 step-by-step photographs and illustrations, and with every recipe approachably written and meticulously tested, The Noma Guide to Fermentation takes readers far beyond the typical kimchi and sauerkraut to include koji, kombuchas, shoyus, misos, lacto-ferments, vinegars, garums, and black fruits and vegetables. And—perhaps even more important—it shows how to use these game-changing pantry ingredients in more than 100 original recipes. Fermentation is already building as the most significant new direction in food (and health).

With The Noma Guide to Fermentation, it’s about to be taken to a whole new level.

Informații despre carte

Titlu complet The Noma Guide to Fermentation
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2018
Număr pagini 440
EAN 9781579657185
ISBN 1579657184
Codul Libristo 18903549
Editura Artisan
Greutatea 1176
Dimensiuni 195 x 198 x 46
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Wine Folly: Magnum Edition Madeline Puckette / Copertă tare
common.buy 152.83 lei
top
Perfect Loaf / Copertă tare
common.buy 155.24 lei
top
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 207.52 lei
top
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Copertă tare
common.buy 107.86 lei
top
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Copertă tare
common.buy 153.43 lei
top
The Silver Spoon Alberto Capatti / Copertă tare
common.buy 219.54 lei
top
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Copertă tare
common.buy 217.54 lei
top
Take One Fish Josh Niland / Copertă tare
common.buy 148.43 lei
top
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Copertă tare
common.buy 219.54 lei
top
Cocktail Codex Alex Day / Copertă tare
common.buy 153.43 lei
top
Ottolenghi Flavour Yotam Ottolenghi / Copertă tare
common.buy 116.98 lei
top
Death & Co Nick Fauchald / Copertă tare
common.buy 165.15 lei
top
Fat Duck Cookbook Heston Blumenthal / Copertă tare
common.buy 295.76 lei
top
Korean Vegan Cookbook Joanna Lee Molinaro / Copertă tare
common.buy 137.91 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo