Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

The Noma Guide to Fermentation

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte The Noma Guide to Fermentation René Redzepi
Codul Libristo: 18903549
Editura Artisan, octombrie 2018
New York Times Bestseller Named one of the Best Cookbooks of the Year by the Chicago Tribune, New... Descrierea completă
? points 91 b top top
201 lei -10 %
181 lei
În depozitul extern Expediem în 9-13 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Copertă tare
common.buy 216 lei
top
Liquid Intelligence Dave Arnold / Copertă tare
common.buy 181 lei
top
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Copertă tare
common.buy 172 lei
top reduceri
The Flavor Matrix James Briscione / Copertă tare
common.buy 144 lei
top
On Food and Cooking Harold McGee / Copertă tare
common.buy 224 lei
top
The Japanese Art of the Cocktail Masahiro Urushido / Copertă tare
common.buy 134 lei
top
The Subtle Art of Not Giving a F*ck Mark Manson / Copertă tare
common.buy 109 lei
top
Complete Robuchon Joel Robuchon / Copertă tare
common.buy 143 lei
top
Under Pressure Thomas Keller / Copertă tare
common.buy 334 lei
top
Koji Alchemy Rich Shih / Copertă tare
common.buy 159 lei
top
Sommelier's Atlas of Taste Rajat Parr / Copertă tare
common.buy 181 lei
top
Eleven Madison Park: The Next Chapter Daniel Humm / Copertă tare
common.buy 334 lei
top
Momofuku David Chang / Copertă tare
common.buy 154 lei

New York Times Bestseller

Named one of the Best Cookbooks of the Year by the Chicago Tribune, New York Times, Boston Globe, San Francisco Chronicle, Atlanta Journal-Constitution, Houston Chronicle, Esquire, GQ, Eater, and more

Named one of the Best Cookbooks to Give as Gifts by Food & Wine, Bon Appétit, Esquire, Field & Stream, New York Magazine’s The Strategist, The Daily Beast, Eater, Vogue, Business Insider, GQ, Epicurious, and more

“An indispensable manual for home cooks and pro chefs.”Wired At Noma—four times named the world’s best restaurant

Every dish includes some form of fermentation, whether it’s a bright hit of vinegar, a deeply savory miso, an electrifying drop of garum, or the sweet intensity of black garlic. Fermentation is one of the foundations behind Noma’s extraordinary flavor profiles. Now René Redzepi, chef and co-owner of Noma, and David Zilber, the chef who runs the restaurant’s acclaimed fermentation lab, share never-before-revealed techniques to creating Noma’s extensive pantry of ferments. And they do so with a book conceived specifically to share their knowledge and techniques with home cooks.

With more than 500 step-by-step photographs and illustrations, and with every recipe approachably written and meticulously tested, The Noma Guide to Fermentation takes readers far beyond the typical kimchi and sauerkraut to include koji, kombuchas, shoyus, misos, lacto-ferments, vinegars, garums, and black fruits and vegetables. And—perhaps even more important—it shows how to use these game-changing pantry ingredients in more than 100 original recipes. Fermentation is already building as the most significant new direction in food (and health).

With The Noma Guide to Fermentation, it’s about to be taken to a whole new level.

Informații despre carte

Titlu complet The Noma Guide to Fermentation
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2018
Număr pagini 440
EAN 9781579657185
ISBN 1579657184
Codul Libristo 18903549
Editura Artisan
Greutatea 1176
Dimensiuni 195 x 198 x 46
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Copertă tare
common.buy 161 lei
top
World Atlas of Wine Jancis Robinson / Copertă tare
common.buy 261 lei
top reduceri
Hopper Rolf G Renner / Copertă tare
common.buy 66 lei
top
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Copertă tare
common.buy 232 lei
top
Piet Oudolf At Work Noel Kingsbury / Copertă tare
common.buy 355 lei
top
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Carte broșată
common.buy 71 lei
top
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Copertă tare
common.buy 253 lei
top
Ottolenghi Flavour Yotam Ottolenghi / Copertă tare
common.buy 142 lei
top
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Copertă tare
common.buy 357 lei
top
Sauces James Peterson / Copertă tare
common.buy 290 lei
top curând
Monocle Book of Japan Andrew Tuck / Copertă tare
common.buy 283 lei
top
Vegan JapanEasy Tim Anderson / Copertă tare
common.buy 143 lei
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 491 lei
Plenty Yotam Ottolenghi / Copertă tare
common.buy 144 lei
curând
Kimchi Byung Hi Lim / Copertă tare
common.buy 86 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo