Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 349.00 lei
FAN 25.00 lei Easybox 20.00 lei Packeta 15.00 lei Cargus 28.00 lei

How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e Paula I. Figoni
Codul Libristo: 04082406
Editura John Wiley & Sons Inc, noiembrie 2010
An up-to-date, comprehensive guide to understanding and applying food science to the bakeshopThe ess... Descrierea completă
? points 119 b top top
240.17 lei -2 %
235.36 lei
În depozitul extern Expediem în 9-13 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
The Elements of Baking Katarina Cermelj / Copertă tare
common.buy 145.25 lei
top
On Food and Cooking Harold McGee / Copertă tare
common.buy 204.29 lei
top
The Flavor Matrix James Briscione / Copertă tare
common.buy 160.53 lei
top reduceri
Opera Patisserie Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 193.30 lei
top
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Copertă tare
common.buy 197.89 lei
top
Little Tarts Meike Schaling / Copertă tare
common.buy 113.88 lei
top
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Copertă tare
common.buy 204.09 lei
top
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Copertă tare
common.buy 199.89 lei
top
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 469.22 lei
top
How Baking Works James Morton / Copertă tare
common.buy 141.75 lei
top
Elements of Pizza Ken Forkish / Copertă tare
common.buy 124.67 lei
top
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Copertă tare
common.buy 263.03 lei
top
Joy of Cooking Irma S. Rombauer / Copertă tare
common.buy 169.72 lei
Meehan's Bartender Manual Jim Meehan / Copertă tare
common.buy 160.53 lei

An up-to-date, comprehensive guide to understanding and applying food science to the bakeshopThe essence of baking is chemistry, and anyone who wants to be a master pastry chef must understand the principles and science that make baking work.

This book explains the whys and hows of every chemical reaction, essential ingredient, and technique, revealing the complex mysteries of bread loaves, pastries, and everything in between.

Among other additions, How Baking Works, Third Edition includes an all-new chapter on baking for health and wellness, with detailed information on using whole grains, allergy-free baking, and reducing salt, sugar, and fat in a variety of baked goods.

This detailed and informative guide features:

* An introduction to the major ingredient groups, including sweeteners, fats, milk, and leavening agents, and how each affects finished baked goods

* Practical exercises and experiments that vividly illustrate how different ingredients function

* Photographs and illustrations that show the science of baking at work

* End-of-chapter discussion and review questions that reinforce key concepts and test learning

For both practicing and future bakers and pastry chefs, How Baking Works, Third Edition offers an unrivaled hands-on learning experience. 

Informații despre carte

Titlu complet How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2010
Număr pagini 528
EAN 9780470392676
ISBN 0470392673
Codul Libristo 04082406
Greutatea 1184
Dimensiuni 215 x 276 x 31
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Copertă tare
common.buy 383.11 lei
top
Flowers Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 243.95 lei
top
Kitchen Confidential Anthony Bourdain / Carte broșată
common.buy 80.81 lei
top
French Patisserie Ecole Ferrandi / Copertă tare
common.buy 255.64 lei
top
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Copertă tare
common.buy 138.75 lei
top
100 Cookies / Copertă tare
common.buy 125.07 lei
top
Ratio Michael Ruhlman / Carte broșată
common.buy 84.90 lei
top
Momofuku David Chang / Copertă tare
common.buy 153.44 lei
top
The Professional Chef / Copertă tare
common.buy 469.22 lei
top
Mary Berry's Baking Bible Mary Berry / Copertă tare
common.buy 147.44 lei
top
Frozen Desserts The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 270.72 lei
top
Professional Baking, 8th Edition Wayne Gisslen / Copertă tare
common.buy 820.58 lei
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Copertă tare
common.buy 179.81 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo