Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299.00 lei
Packeta 15.00 lei Cargus 25.00 lei FAN 25.00 lei Easybox 20.00 lei

How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e Paula I. Figoni
Codul Libristo: 04082406
Editura John Wiley & Sons Inc, noiembrie 2010
An up-to-date, comprehensive guide to understanding and applying food science to the bakeshopThe ess... Descrierea completă
? points 138 b top top
274.30 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 3-5 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top curând
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Copertă tare
common.buy 173.39 lei
top
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Copertă tare
common.buy 316.74 lei
top
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Copertă tare
common.buy 187.10 lei
top
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 207.56 lei
top
French Patisserie Ecole Ferrandi / Copertă tare
common.buy 240.03 lei
top
Song of Middle-earth David Harvey / Carte broșată
common.buy 54.73 lei
top
COMPLETE TOLKIEN COMPANION J. E. A. Tyler / Carte broșată
common.buy 115.12 lei
top
Opera Patisserie Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 243.35 lei
top
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 470.78 lei
top
Momofuku David Chang / Copertă tare
common.buy 145.46 lei
top
Poilane: The Secrets of the World-Famous Bread Bakery Apollonia Poilane / Copertă tare
common.buy 160.38 lei
Ratio Michael Ruhlman / Carte broșată
common.buy 85.58 lei
Mary Berry's Baking Bible Mary Berry / Copertă tare
common.buy 139.51 lei
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Copertă tare
common.buy 966.88 lei

An up-to-date, comprehensive guide to understanding and applying food science to the bakeshopThe essence of baking is chemistry, and anyone who wants to be a master pastry chef must understand the principles and science that make baking work.

This book explains the whys and hows of every chemical reaction, essential ingredient, and technique, revealing the complex mysteries of bread loaves, pastries, and everything in between.

Among other additions, How Baking Works, Third Edition includes an all-new chapter on baking for health and wellness, with detailed information on using whole grains, allergy-free baking, and reducing salt, sugar, and fat in a variety of baked goods.

This detailed and informative guide features:

* An introduction to the major ingredient groups, including sweeteners, fats, milk, and leavening agents, and how each affects finished baked goods

* Practical exercises and experiments that vividly illustrate how different ingredients function

* Photographs and illustrations that show the science of baking at work

* End-of-chapter discussion and review questions that reinforce key concepts and test learning

For both practicing and future bakers and pastry chefs, How Baking Works, Third Edition offers an unrivaled hands-on learning experience. 

Informații despre carte

Titlu complet How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2010
Număr pagini 528
EAN 9780470392676
ISBN 0470392673
Codul Libristo 04082406
Greutatea 1184
Dimensiuni 215 x 276 x 31
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Crooked Kingdom Collector's Edition Leigh Bardugo / Copertă tare
common.buy 97.07 lei
top
On Food and Cooking Harold McGee / Copertă tare
common.buy 198.79 lei
top
Milk and Honey Rupi Kaur / Carte broșată
common.buy 58.26 lei
top
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Carte broșată
common.buy 106.25 lei
top
Mountaineering: The Freedom of the Hills The Mountaineers / Carte broșată
common.buy 168.65 lei
top
Million Little Pieces James Frey / Carte broșată
common.buy 64.41 lei
top
Patisserie Christopher Felder / Copertă tare
common.buy 255.65 lei
top
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Copertă tare
common.buy 236.50 lei
top
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 470.78 lei
top
Art of Modern Cakes / Copertă tare
common.buy 197.58 lei
top
Bloodborne Volume 4: The Veil, Torn Asunder Ales Kot / Carte broșată
common.buy 81.24 lei
top
Home Production of Quality Meats and Sausages Stanley Marianski / Carte broșată
common.buy 138.31 lei
top
Understanding Baking - The Art and Science of Baking 3e Joseph Amendola / Carte broșată
common.buy 160.38 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo