Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 349.00 lei
FAN 25.00 lei Easybox 20.00 lei Packeta 15.00 lei Cargus 28.00 lei

Livrare gratuită pentru comenzile peste 349,00 lei.

The Food Lab

Better Home Cooking Through Science

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt
Codul Libristo: 03010542
Editura W. W. Norton & Company, septembrie 2015
A New York Times BestsellerWinner of the James Beard Award for General Cooking and the IACP Cookbook... Descrierea completă
? points 102 b top top
268.53 lei -22 %
209.46 lei
În depozitul extern Expediem în 5-8 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Copertă tare
common.buy 151.10 lei
top
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 201.16 lei
top
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Copertă tare
common.buy 158.15 lei
top
On Food and Cooking Harold McGee / Copertă tare
common.buy 190.90 lei
top
The Flavor Matrix James Briscione / Copertă tare
common.buy 162.09 lei
top
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Copertă tare
common.buy 171.31 lei
top
JOSHUA WEISSMAN TEXTURE OVER TASTE WEISSMAN JOSHUA / Copertă tare
common.buy 97.62 lei
top reduceri
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Copertă tare
common.buy 117.94 lei
top
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Copertă tare
common.buy 156.29 lei
top
The Wok J. Kenji López-Alt / Copertă tare
common.buy 201.16 lei
top
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Copertă tare
common.buy 377.46 lei
top
French Patisserie Ecole Ferrandi / Copertă tare
common.buy 257.65 lei
top
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 461.73 lei
top
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Copertă tare
common.buy 199.71 lei

A New York Times Bestseller
Winner of the James Beard Award for General Cooking and the IACP Cookbook of the Year Award

"The one book you must have, no matter what you’re planning to cook or where your skill level falls."―New York Times Book Review

Ever wondered how to pan-fry a steak with a charred crust and an interior that's perfectly medium-rare from edge to edge when you cut into it? How to make homemade mac 'n' cheese that is as satisfyingly gooey and velvety-smooth as the blue box stuff, but far tastier? How to roast a succulent, moist turkey (forget about brining!) - and use a foolproof method that works every time?

As Serious Eats's culinary nerd-in-residence, J. Kenji López-Alt has pondered all these questions and more. In The Food Lab, Kenji focuses on the science behind beloved American dishes, delving into the interactions between heat, energy, and molecules that create great food. Kenji shows that often, conventional methods don’t work that well, and home cooks can achieve far better results using new - but simple - techniques. In hundreds of easy-to-make recipes with over 1,000 full-color images, you will find out how to make foolproof Hollandaise sauce in just two minutes, how to transform one simple tomato sauce into a half dozen dishes, how to make the crispiest, creamiest potato casserole ever conceived, and much more.

Over 1000 color photographs

Informații despre carte

Titlu complet The Food Lab
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2015
Număr pagini 960
EAN 9780393081084
ISBN 9780393081084
Codul Libristo 03010542
Greutatea 2764
Dimensiuni 275 x 227 x 46
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Perfect Loaf / Copertă tare
common.buy 141.05 lei
top
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Copertă tare
common.buy 97.62 lei
top
Tartine Bread Chad Robertson / Copertă tare
common.buy 153.18 lei
top
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Copertă tare
common.buy 249.98 lei
top
The Silver Spoon Alberto Capatti / Copertă tare
common.buy 227.59 lei
top
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Copertă tare
common.buy 220.75 lei
top
Simple Yotam Ottolenghi / Copertă tare
common.buy 139.60 lei
top
Momofuku David Chang / Copertă tare
common.buy 159.19 lei
top
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Copertă tare
common.buy 273.71 lei
top
Opera Patisserie Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 240.34 lei
top
Six Seasons Joshua McFadden / Copertă tare
common.buy 162.09 lei
top
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Copertă tare
common.buy 107.06 lei
top
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Copertă tare
common.buy 172.56 lei
top
White Heat 25 Marco Pierre White / Copertă tare
common.buy 173.18 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo