Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

The Food Lab

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt
Codul Libristo: 03010542
Editura W. W. Norton & Company, septembrie 2015
A New York Times BestsellerWinner of the James Beard Award for General Cooking and the IACP Cookbook... Descrierea completă
? points 109 b top top
248 lei -13 %
215 lei
Pe stoc Expediem în 24 de ore

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
The 48 Laws of Power Robert Greene / Carte broșată
common.buy 113 lei
top
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Copertă tare
common.buy 158 lei
top
On Food and Cooking Harold McGee / Copertă tare
common.buy 218 lei
top
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Copertă tare
common.buy 412 lei
top
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Copertă tare
common.buy 189 lei
top
Under Pressure Thomas Keller / Copertă tare
common.buy 320 lei
top
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Carte broșată
common.buy 70 lei
top
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Copertă tare
common.buy 259 lei
top
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Copertă tare
common.buy 355 lei
top
Ivan Ramen Ivan Orkin / Copertă tare
common.buy 137 lei
top
The Wok J. Kenji López-Alt / Copertă tare
common.buy 224 lei
top
Momofuku David Chang / Copertă tare
common.buy 153 lei
top
White Heat 25 Marco Pierre White / Copertă tare
common.buy 198 lei
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Copertă tare
common.buy 170 lei
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 489 lei

A New York Times Bestseller
Winner of the James Beard Award for General Cooking and the IACP Cookbook of the Year Award

"The one book you must have, no matter what you’re planning to cook or where your skill level falls."―New York Times Book Review

Ever wondered how to pan-fry a steak with a charred crust and an interior that's perfectly medium-rare from edge to edge when you cut into it? How to make homemade mac 'n' cheese that is as satisfyingly gooey and velvety-smooth as the blue box stuff, but far tastier? How to roast a succulent, moist turkey (forget about brining!) - and use a foolproof method that works every time?

As Serious Eats's culinary nerd-in-residence, J. Kenji López-Alt has pondered all these questions and more. In The Food Lab, Kenji focuses on the science behind beloved American dishes, delving into the interactions between heat, energy, and molecules that create great food. Kenji shows that often, conventional methods don’t work that well, and home cooks can achieve far better results using new - but simple - techniques. In hundreds of easy-to-make recipes with over 1,000 full-color images, you will find out how to make foolproof Hollandaise sauce in just two minutes, how to transform one simple tomato sauce into a half dozen dishes, how to make the crispiest, creamiest potato casserole ever conceived, and much more.

Over 1000 color photographs

Informații despre carte

Titlu complet The Food Lab
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2015
Număr pagini 960
EAN 9780393081084
ISBN 9780393081084
Codul Libristo 03010542
Greutatea 2764
Dimensiuni 275 x 227 x 46
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Sapiens Yuval Noah Harari / Carte broșată
common.buy 56 lei
top
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Copertă tare
common.buy 177 lei
top reduceri
The Flavor Matrix James Briscione / Copertă tare
common.buy 144 lei
top
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Copertă tare
common.buy 193 lei
top
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Copertă tare
common.buy 156 lei
top
What's for Dessert Claire Saffitz / Copertă tare
common.buy 160 lei
top
French Patisserie Ecole Ferrandi / Copertă tare
common.buy 254 lei
top
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Copertă tare
common.buy 158 lei
top
Ratio Michael Ruhlman / Carte broșată
common.buy 58 lei
top
French Country Cooking Mimi Thorisson / Copertă tare
common.buy 177 lei
top
Bread Book Jennifer Latham / Copertă tare
common.buy 187 lei
Noma René Redzepi / Copertă tare
common.buy 276 lei
Kitchen in France Mimi Thorisson / Copertă tare
common.buy 170 lei
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Copertă tare
common.buy 170 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo