Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299.00 lei
Packeta 15.00 lei Cargus 25.00 lei FAN 25.00 lei Easybox 20.00 lei

The Food Lab

Better Home Cooking Through Science

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt
Codul Libristo: 03010542
Editura W. W. Norton & Company, septembrie 2015
A New York Times BestsellerWinner of the James Beard Award for General Cooking and the IACP Cookbook... Descrierea completă
? points 108 b top top
260.15 lei -16 %
215.96 lei
În depozitul extern Expediem în 5-8 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Copertă tare
common.buy 161.72 lei
top
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Copertă tare
common.buy 157.79 lei
top
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 208.52 lei
top
Sauces James Peterson / Copertă tare
common.buy 265.98 lei
top
On Food and Cooking Harold McGee / Copertă tare
common.buy 200.57 lei
top
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Copertă tare
common.buy 154.17 lei
top
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Copertă tare
common.buy 192.72 lei
top
French Patisserie Ecole Ferrandi / Copertă tare
common.buy 248.97 lei
top
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Copertă tare
common.buy 170.98 lei
top
Science of Cooking Stuart Farrimond / Copertă tare
common.buy 111.40 lei
top
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Copertă tare
common.buy 199.36 lei
top
JOSHUA WEISSMAN TEXTURE OVER TASTE WEISSMAN JOSHUA / Copertă tare
common.buy 101.74 lei
top
The Flavor Matrix James Briscione / Copertă tare
common.buy 161.92 lei
top
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Copertă tare
common.buy 393.49 lei
top
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Copertă tare
common.buy 204.79 lei

A New York Times Bestseller
Winner of the James Beard Award for General Cooking and the IACP Cookbook of the Year Award

"The one book you must have, no matter what you’re planning to cook or where your skill level falls."―New York Times Book Review

Ever wondered how to pan-fry a steak with a charred crust and an interior that's perfectly medium-rare from edge to edge when you cut into it? How to make homemade mac 'n' cheese that is as satisfyingly gooey and velvety-smooth as the blue box stuff, but far tastier? How to roast a succulent, moist turkey (forget about brining!) - and use a foolproof method that works every time?

As Serious Eats's culinary nerd-in-residence, J. Kenji López-Alt has pondered all these questions and more. In The Food Lab, Kenji focuses on the science behind beloved American dishes, delving into the interactions between heat, energy, and molecules that create great food. Kenji shows that often, conventional methods don’t work that well, and home cooks can achieve far better results using new - but simple - techniques. In hundreds of easy-to-make recipes with over 1,000 full-color images, you will find out how to make foolproof Hollandaise sauce in just two minutes, how to transform one simple tomato sauce into a half dozen dishes, how to make the crispiest, creamiest potato casserole ever conceived, and much more.

Over 1000 color photographs

Informații despre carte

Titlu complet The Food Lab
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2015
Număr pagini 960
EAN 9780393081084
ISBN 9780393081084
Codul Libristo 03010542
Greutatea 2764
Dimensiuni 275 x 227 x 46
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
The 48 Laws of Power Robert Greene / Carte broșată
common.buy 115.72 lei
top
Perfect Loaf / Copertă tare
common.buy 157.79 lei
top
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Copertă tare
common.buy 300.50 lei
top
Simple Yotam Ottolenghi / Copertă tare
common.buy 146.32 lei
top
Opera Patisserie Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 256.72 lei
top
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Copertă tare
common.buy 225.72 lei
top
Momofuku David Chang / Copertă tare
common.buy 154.57 lei
top
The Devil in the Kitchen Marco Pierre White / Carte broșată
common.buy 81.61 lei
top
Six Seasons Joshua McFadden / Copertă tare
common.buy 161.92 lei
top
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Copertă tare
common.buy 107.77 lei
top
White Heat 25 Marco Pierre White / Copertă tare
common.buy 169.37 lei
top reduceri
Tartine Bread Chad Robertson / Copertă tare
common.buy 140.58 lei
top
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Copertă tare
common.buy 111.40 lei
top
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Copertă tare
common.buy 233.17 lei
top
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Copertă tare
common.buy 170.98 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo