Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Culinary Reactions

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Culinary Reactions Simon Quellen Field
Codul Libristo: 02822195
Editura CHICAGO REVIEW PR, octombrie 2011
Exploring the scientific principles behind everyday recipes, this informative blend of lab book and... Descrierea completă
? points 40 b
90 lei -12 %
79 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 10-14 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Copertă tare
common.buy 216 lei
top reduceri
The Flavor Matrix James Briscione / Copertă tare
common.buy 144 lei
top
Science of Cooking Stuart Farrimond / Copertă tare
common.buy 116 lei
top
Blue Truth David Deida / Carte broșată
common.buy 89 lei
Food Presentation Secrets Cara Hobday / Copertă tare
common.buy 137 lei

Exploring the scientific principles behind everyday recipes, this informative blend of lab book and cookbook reveals that cooks are actually chemists. Following or modifying recipes is shown to be an experiment with acids and bases, emulsions and suspensions, gels and foams. This easy-to-follow primer includes recipes that demonstrate the scientific concepts, such as Whipped Creamsicle Topping (a foam), Cherry Dream Cheese (a protein gel), and Lemonade with Chameleon Eggs (an acid indicator). Also included in this fun, fact-filled companion are answers to various culinary curiosities, such as "How does altering the ratio of flour, sugar, yeast, salt, butter, and water affect how high bread rises? "and" Why is whipped cream made with nitrous oxide rather than the more common carbon dioxide?"

Informații despre carte

Titlu complet Culinary Reactions
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2011
Număr pagini 288
EAN 9781569767061
ISBN 1569767068
Codul Libristo 02822195
Greutatea 426
Dimensiuni 150 x 229 x 20
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Super Mario: The Big Coloring Book (Nintendo) Random House / Carte broșată
common.buy 36 lei
top
Necronomnomnom Mike Slater / Copertă tare
common.buy 135 lei
top
Molecular Gastronomy H This / Carte broșată
common.buy 79 lei
top
Larousse Gastronomique Librairie Larousse / Copertă tare
common.buy 498 lei
top
Science and Cooking Pia M. Sorensen / Copertă tare
common.buy 157 lei
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Copertă tare
common.buy 721 lei
Introduction to Perfumery David Williams / Copertă tare
common.buy 509 lei
"I Don't Want to Cook" Book / Copertă tare
common.buy 75 lei
Secret Of The Vajra World Reginald A. Ray / Carte broșată
common.buy 170 lei
Ruffage Abra Berens / Copertă tare
common.buy 143 lei
Modernist Cuisine Nathan Myhrvold / Copertă tare
common.buy 2.581 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo