Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 349.00 lei
FAN 25.00 lei Easybox 20.00 lei Packeta 15.00 lei Cargus 28.00 lei

Livrare gratuită pentru comenzile peste 349,00 lei.

Institut Paul Bocuse Gastronomique

The Definitive Step-By-Step Guide to Culinary Excellence

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse
Codul Libristo: 02972032
Editura Octopus Publishing Group, octombrie 2016
The perfect guide for professional chefs in training and aspiring amateurs, this fully illustrated,... Descrierea completă
? points 183 b top top
529.45 lei -28 %
377.46 lei
În depozitul extern Expediem în 3-5 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Copertă tare
common.buy 151.10 lei
top
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Copertă tare
common.buy 209.46 lei
top
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 201.16 lei
top
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Copertă tare
common.buy 158.15 lei
top
On Food and Cooking Harold McGee / Copertă tare
common.buy 190.90 lei
top
The Flavor Matrix James Briscione / Copertă tare
common.buy 162.09 lei
top
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Copertă tare
common.buy 249.98 lei
top
French Patisserie Ecole Ferrandi / Copertă tare
common.buy 257.65 lei
top
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 461.73 lei
top
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Copertă tare
common.buy 273.71 lei
top
Opera Patisserie Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 240.34 lei
top
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Copertă tare
common.buy 199.71 lei
top
Sauces James Peterson / Copertă tare
common.buy 249.15 lei
top
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Copertă tare
common.buy 200.75 lei
top
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Copertă tare
common.buy 381.40 lei

The perfect guide for professional chefs in training and aspiring amateurs, this fully illustrated, comprehensive step-by-step manual covers all aspects of preparing, cooking and serving delicious, high-end food.

This authoritative reference book covers 250 core techniques in extensive, ultra-clear step-by-step photographs. These techniques are then put into practice in 70 classic and contemporary recipes, designed by chefs. With over 1,800 photographs in total, this astonishing reference work is an essential guide for any serious cook, professional or amateur.

Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Araki: Tokyo Lucky Hole Nobuyoshi Araki / Copertă tare
common.buy 95.97 lei
top
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Copertă tare
common.buy 171.31 lei
top
Japanese Cooking: A Simple Art Shizuo Tsuji / Copertă tare
common.buy 175.05 lei
top reduceri
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Copertă tare
common.buy 117.94 lei
top
The Silver Spoon Alberto Capatti / Copertă tare
common.buy 237.03 lei
top
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Copertă tare
common.buy 220.75 lei
top
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Carte broșată
common.buy 102.91 lei
top
Momofuku David Chang / Copertă tare
common.buy 159.19 lei
top
Massimo Bottura, Never Trust A Skinny Italian Chef Massimo Bottura / Copertă tare
common.buy 250.40 lei
top
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Copertă tare
common.buy 179.81 lei
top
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 380.37 lei
top
Under Pressure Thomas Keller / Copertă tare
common.buy 299.21 lei
Koji Alchemy Rich Shih / Copertă tare
common.buy 137.53 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo