Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 349.00 lei
FAN 25.00 lei Easybox 20.00 lei Packeta 15.00 lei Cargus 28.00 lei

Institut Paul Bocuse Gastronomique

The Definitive Step-By-Step Guide to Culinary Excellence

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse
Codul Libristo: 02972032
Editura Octopus Publishing Group, octombrie 2016
The perfect guide for professional chefs in training and aspiring amateurs, this fully illustrated,... Descrierea completă
top top reduceri reduceri
481.82 lei -36 %
307.24 lei
Disponibil în cantități mici Expediem în 24 de ore

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Copertă tare
common.buy 164.17 lei
top
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Copertă tare
common.buy 204.99 lei
top
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Copertă tare
common.buy 227.11 lei
top
On Food and Cooking Harold McGee / Copertă tare
common.buy 205.39 lei
top
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Copertă tare
common.buy 161.56 lei
top
Opera Patisserie Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 245.31 lei
top
The Flavor Matrix James Briscione / Copertă tare
common.buy 161.56 lei
top
Sauces James Peterson / Copertă tare
common.buy 268.23 lei
top
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Copertă tare
common.buy 198.96 lei
top
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Copertă tare
common.buy 304.02 lei
top
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Copertă tare
common.buy 438.04 lei
top
White Heat 25 Marco Pierre White / Copertă tare
common.buy 186.59 lei
top
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Copertă tare
common.buy 238.67 lei
top
French Patisserie Ecole Ferrandi / Copertă tare
common.buy 257.27 lei
top
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 471.82 lei

The perfect guide for professional chefs in training and aspiring amateurs, this fully illustrated, comprehensive step-by-step manual covers all aspects of preparing, cooking and serving delicious, high-end food.

This authoritative reference book covers 250 core techniques in extensive, ultra-clear step-by-step photographs. These techniques are then put into practice in 70 classic and contemporary recipes, designed by chefs. With over 1,800 photographs in total, this astonishing reference work is an essential guide for any serious cook, professional or amateur.

Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Araki: Tokyo Lucky Hole Nobuyoshi Araki / Copertă tare
common.buy 110.88 lei
top
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Copertă tare
common.buy 154.02 lei
top
Koji Alchemy Rich Shih / Copertă tare
common.buy 142.25 lei
top
The Silver Spoon Alberto Capatti / Copertă tare
common.buy 229.72 lei
top
Momofuku David Chang / Copertă tare
common.buy 154.22 lei
top
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Carte broșată
common.buy 105.05 lei
top
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Copertă tare
common.buy 185.18 lei
top
Japanese Cooking: A Simple Art Shizuo Tsuji / Copertă tare
common.buy 186.99 lei
top
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Copertă tare
common.buy 201.17 lei
top
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Copertă tare
common.buy 225.10 lei
top
Massimo Bottura, Never Trust A Skinny Italian Chef Massimo Bottura / Copertă tare
common.buy 265.31 lei
top
Modernist Bread:The Art and Science Nathan Myhrvold / Copertă tare
common.buy 2 447.62 lei
top
Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified Jose Sanchez / Copertă tare
common.buy 272.45 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo