Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

The Flavor Bible : The Essential Guide to Culinary Creativity, Based on the Wisdom of America's Most Imaginative Chefs

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte The Flavor Bible : The Essential Guide to Culinary Creativity, Based on the Wisdom of America's Most Imaginative Chefs Andrew Dornenburg
Codul Libristo: 02292182
Editura Little, Brown Book Group, septembrie 2008
Winner of the 2009 James Beard Book Award for Best Book: Reference and Scholarship Great cooking g... Descrierea completă
? points 104 b top top
216 lei -5 %
205 lei
În depozitul extern Expediem în 9-13 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Copertă tare
common.buy 227 lei
top
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Copertă tare
common.buy 180 lei
top
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Copertă tare
common.buy 185 lei
top
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Copertă tare
common.buy 191 lei
top
The Flavor Matrix James Briscione / Copertă tare
common.buy 180 lei
top
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Copertă tare
common.buy 164 lei
top
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Copertă tare
common.buy 121 lei
top
Cocktail Codex Alex Day / Copertă tare
common.buy 148 lei
top
On Food and Cooking Harold McGee / Copertă tare
common.buy 222 lei
top
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Copertă tare
common.buy 381 lei
top
The Bar Book: Elements of Cocktail Technique Jeffrey Morgenthaler / Copertă tare
common.buy 126 lei
top
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Carte broșată
common.buy 72 lei
top
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Copertă tare
common.buy 263 lei
top
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Copertă tare
common.buy 192 lei
top
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 492 lei

Winner of the 2009 James Beard Book Award for Best Book: Reference and Scholarship

Great cooking goes beyond following a recipe - it's knowing how to season ingredients to coax the greatest possible flavor from them. Drawing on dozens of leading chefs' combined experience in top restaurants across the country, Karen Page and Andrew Dornenburg present the definitive guide to creating "deliciousness" in any dish.

Thousands of ingredient entries, organized alphabetically and cross-referenced, provide a treasure trove of spectacular flavor combinations. Readers will learn to work more intuitively and effectively with ingredients; experiment with temperature and texture; excite the nose and palate with herbs, spices, and other seasonings; and balance the sensual, emotional, and spiritual elements of an extraordinary meal.Seasoned with tips, anecdotes, and signature dishes from America's most imaginative chefs, THE FLAVOR BIBLE is an essential reference for every kitchen.

Informații despre carte

Titlu complet The Flavor Bible : The Essential Guide to Culinary Creativity, Based on the Wisdom of America's Most Imaginative Chefs
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2008
Număr pagini 392
EAN 9780316118408
ISBN 0316118400
Codul Libristo 02292182
Greutatea 1310
Dimensiuni 200 x 258 x 35
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Copertă tare
common.buy 162 lei
top
Liquid Intelligence Dave Arnold / Copertă tare
common.buy 183 lei
top
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Copertă tare
common.buy 161 lei
top
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Carte broșată
common.buy 98 lei
top
Imbibe! David Wondrich / Copertă tare
common.buy 134 lei
top
Smuggler's Cove Martin Cate / Copertă tare
common.buy 139 lei
top
Ratio Michael Ruhlman / Carte broșată
common.buy 56 lei
top
The Drunken Botanist Amy Stewart / Copertă tare
common.buy 117 lei
top
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Carte broșată
common.buy 93 lei
top
White Heat 25 Marco Pierre White / Copertă tare
common.buy 185 lei
top
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Copertă tare
common.buy 440 lei
top
Ad Hoc at Home Thomas Keller / Copertă tare
common.buy 263 lei
top
Under Pressure Thomas Keller / Copertă tare
common.buy 325 lei
Tiki Shannon Mustipher / Copertă tare
common.buy 139 lei
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Copertă tare
common.buy 722 lei
curând
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Copertă tare
common.buy 219 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo