Flour Water Salt Yeast | Carte copertă tare | Libristo - România
LIBRISTO 0
Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 19 lei Cargus 24 lei FAN 24 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Flour Water Salt Yeast

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Flour Water Salt Yeast Ken Forkish
Codul Libristo: 01220282
Editura Random House USA Inc, septembrie 2012
NEW YORK TIMES BESTSELLER • From Portland's most acclaimed and beloved baker comes this must-have ba... Descrierea completă
? points 83 b top top
185 lei -6 %
174 lei
În depozitul extern Expediem în 3-5 zile

30 de zile pentru retur bunuri

Clienții au cumpărat de asemenea

top
Tartine Bread Chad Robertson / Copertă tare
common.buy 182 lei
top
Perfect Loaf / Copertă tare
common.buy 197 lei
top
Sourdough School Vanessa Kimbell / Copertă tare
common.buy 146 lei
top
The Pizza Bible Tony Gemignani / Copertă tare
common.buy 151 lei
top
Mastering Pizza Marc Vetri / Copertă tare
common.buy 164 lei
top
Elements of Pizza Ken Forkish / Copertă tare
common.buy 151 lei
top
Alinea Grant Achatz / Copertă tare
common.buy 290 lei
top
Nancy Silverton's Breads from the La Brea Bakery Nancy Silverton / Copertă tare
common.buy 174 lei
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Copertă tare
common.buy 182 lei
Italian Baker, Revised Carol Field / Copertă tare
common.buy 197 lei
Culinary Artistry A Dorenburg / Carte broșată
common.buy 151 lei
reduceri
Bouchon Bakery T. Keller / Copertă tare
common.buy 195 lei
Crust Richard Bertinet / Carte broșată
common.buy 116 lei
Sullivan Street Bakery Cookbook Jim Lahey / Copertă tare
common.buy 181 lei

NEW YORK TIMES BESTSELLER • From Portland's most acclaimed and beloved baker comes this must-have baking guide, featuring recipes for world-class breads and pizzas and a variety of schedules suited for the home baker.

There are few things more satisfying than biting into a freshly made, crispy-on-the-outside, soft-and-supple-on-the-inside slice of perfectly baked bread. For Portland-based baker Ken Forkish, well-made bread is more than just a pleasure—it is a passion that has led him to create some of the best and most critically lauded breads and pizzas in the country.

In Flour Water Salt Yeast, Forkish translates his obsessively honed craft into scores of recipes for rustic boules and Neapolitan-style pizzas, all suited for the home baker. Forkish developed and tested all of the recipes in his home oven, and his impeccable formulas and clear instructions result in top-quality artisan breads and pizzas that stand up against those sold in the best bakeries anywhere.

Whether you’re a total beginner or a serious baker, Flour Water Salt Yeast has a recipe that suits your skill level and time constraints: Start with a straight dough and have fresh bread ready by supper time, or explore pre-ferments with a bread that uses biga or poolish. If you’re ready to take your baking to the next level, follow Forkish’s step-by-step guide to making a levain starter with only flour and water, and be amazed by the delicious complexity of your naturally leavened bread. Pizza lovers can experiment with a variety of doughs and sauces to create the perfect pie using either a pizza stone or a cast-iron skillet.

Flour Water Salt Yeast is more than just a collection of recipes for amazing bread and pizza—it offers a complete baking education, with a thorough yet accessible explanation of the tools and techniques that set artisan bread apart. Featuring a tutorial on baker’s percentages, advice for manipulating ingredients ratios to create custom doughs, tips for adapting bread baking schedules to fit your day-to-day life, and an entire chapter that demystifies the levain-making process, Flour Water Salt Yeast is an indispensable resource for bakers who want to make their daily bread exceptional bread.

Informații despre carte

Titlu complet Flour Water Salt Yeast
Autor Ken Forkish
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2012
Număr pagini 272
EAN 9781607742739
ISBN 160774273X
Codul Libristo 01220282
Greutatea 1162
Dimensiuni 210 x 262 x 24
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor 1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze

top
Paul Hollywood's Bread Paul Hollywood / Copertă tare
common.buy 134 lei
top
Quay Peter Gilmore / Copertă tare
common.buy 243 lei
top
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Copertă tare
common.buy 183 lei
top
East Meera Sodha / Copertă tare
common.buy 116 lei
top curând
Larousse Book of Bread Éric Kayser / Copertă tare
common.buy 164 lei
A Promised Land Barack Obama / Copertă tare
common.buy 136 lei
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Copertă tare
common.buy 243 lei
Eleven Madison Park Daniel Humm / Copertă tare
common.buy 359 lei
Modernist Bread:The Art and Science Nathan Myhrvold / Copertă tare
common.buy 2.562 lei
Nordic Cookbook Magnus Nilsson / Copertă tare
common.buy 203 lei
Peter Reinhart's Wholegrain Breads Peter Reinhart / Carte broșată
common.buy 186 lei
Bread Revolution Peter Reinhart / Copertă tare
common.buy 151 lei
Peter Reinhart's Artisan Breads Every Day Peter Reinhart / Copertă tare
common.buy 151 lei
Crust and Crumb Peter Reinhart / Carte broșată
common.buy 128 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo