Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299.00 lei
Packeta 15.00 lei Cargus 25.00 lei FAN 25.00 lei Easybox 20.00 lei

Perfect Pizza Dough Pizza as a Profession

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Perfect Pizza Dough Pizza as a Profession Fabrizio Casucci
Codul Libristo: 32931234
Editura Youcanprint, mai 2020
The dough is undoubtedly the most important element to making a good quality pizza, however, it is v... Descrierea completă
? points 78 b
155.57 lei
În depozitul extern Expediem în 9-14 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
Perfect Loaf / Copertă tare
common.buy 161.02 lei
top
The Pizza Bible Tony Gemignani / Copertă tare
common.buy 133.79 lei
top
Richard Hart Bread / Copertă tare
common.buy 141.76 lei
top
Artisan Sourdough Made Simple Emilie Raffa / Carte broșată
common.buy 99.31 lei
top
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Copertă tare
common.buy 153.26 lei
top
Italian Baker, Revised Carol Field / Copertă tare
common.buy 161.02 lei
top
Bread Book Jennifer Latham / Copertă tare
common.buy 165.56 lei
top
My Pizza Jim Lahey / Copertă tare
common.buy 125.73 lei
top
Mastering Pizza Marc Vetri / Copertă tare
common.buy 122.50 lei
top
Elements of Pizza Ken Forkish / Copertă tare
common.buy 134.00 lei
top
Sullivan Street Bakery Cookbook Jim Lahey / Copertă tare
common.buy 152.65 lei
top
My Bread / Copertă tare
common.buy 147.11 lei
Poilane: The Secrets of the World-Famous Bread Bakery Apollonia Poilane / Copertă tare
common.buy 161.02 lei
Panetteria: Gennaro's Italian Bakery Gennaro Contaldo / Copertă tare
common.buy 125.73 lei

The dough is undoubtedly the most important element to making a good quality pizza, however, it is vital that the dough is treated correctly and that the fundamental steps of proper maturation and leavening are respected.

The maturation of the dough is the result of a process known as "enzymatic hydrolysis", but what are the enzymes that intervene in the splitting of complex parts thus enabling them to be more easily assimilated by the body? What techniques must we adopt to achieve this result? Is it better to use a direct or an indirect dough method? Can we get dough maturation at room temperature?

Teaching the art of pizza, as well as practicing it as a profession, has led me to translate one of my books. I wanted to give concrete answers to these kinds of questions.

My approach takes into account the science based biochemical aspects of dough making and combines it with loads of useful practical advice. A whole chapter has been dedicated to recipes for dough preparation, both direct and indirect methods, combined with specific maturation techniques. If pizza is not only a job but also a passion, it is not possible to stop at what you know, you have to continue to study, discover new techniques and improve yourself

Informații despre carte

Titlu complet Perfect Pizza Dough Pizza as a Profession
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2020
Număr pagini 144
EAN 9788831672719
ISBN 8831672711
Codul Libristo 32931234
Editura Youcanprint
Greutatea 386
Dimensiuni 253 x 202 x 14
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Psychology of Money Morgan Housel / Carte broșată
common.buy 78.54 lei
top
The Elements of Baking Katarina Cermelj / Copertă tare
common.buy 153.46 lei
top
Midnight Sun Stephenie Meyer / Carte broșată
common.buy 61.09 lei
top
Meditations Marcus Aurelius Antoninus / Copertă tare
common.buy 78.54 lei
top
Demons Fyodor Dostoyevsky / Carte broșată
common.buy 75.51 lei
top
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Copertă tare
common.buy 136.82 lei
top
Why Has Nobody Told Me This Before? Dr Julie Smith / Copertă tare
common.buy 103.65 lei
top
The Roommate Rosie Danan / Carte broșată
common.buy 51.31 lei
top
Le Cordon Bleu Bakery School / Copertă tare
common.buy 199.44 lei
top
Watercolour Flower Portraits Billy Showell / Carte broșată
common.buy 75.51 lei
top
Modernist Pizza Francisco Migoya / Copertă tare
common.buy 1 636.00 lei
top
Leading Alex Ferguson / Carte broșată
common.buy 68.76 lei
top
Bianco: Pizza, Pasta, and Other Food I Like Chris Bianco / Copertă tare
common.buy 165.15 lei
top
Game of Thrones: The Illustrated Edition George Raymond Richard Martin / Copertă tare
common.buy 244.41 lei
top
How To Raise Entrepreneurial Kids Daniel Priestley / Carte broșată
common.buy 94.57 lei
Bleach, Vol. 60 Tite Kubo / Carte broșată
common.buy 47.38 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo