Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA)
Codul Libristo: 04886826
Editura John Wiley & Sons Inc, februarie 2015
Baking and Pastry, Third Edition continues its reputation as being a must-have guide for all culinar... Descrierea completă
? points 197 b top top
388 lei
În depozitul extern Expediem în 9-13 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Copertă tare
common.buy 198 lei
top
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Copertă tare
common.buy 193 lei
top
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Copertă tare
common.buy 413 lei
top
French Patisserie Ecole Ferrandi / Copertă tare
common.buy 254 lei
top
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Copertă tare
common.buy 455 lei
top
Bouchon Bakery T. Keller / Copertă tare
common.buy 259 lei
Atlas sveta - nájdi ma neuvedený autor / Cărți pliante
common.buy 84 lei
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 489 lei
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Copertă tare
common.buy 361 lei

Baking and Pastry, Third Edition continues its reputation as being a must-have guide for all culinary and baking and pastry students and baking and pastry industry professionals. This new edition improves upon the last with the addition of hundreds of new recipes and photographs, and revised, up-to-date information on creating spectacular pastries, desserts, and breads. New content includes sustainability and seasonality, new trends in plated desserts and wedding and special occasion cakes, and more information on savory and breakfast pastries, volume production, and decor techniques.

FEATURES:

  • The first part of the book relays fundamental information about the profession, ingredients, and equipment and then moves to discuss the principles of understanding how baking formulas work.
  • The second and third parts introduce chapters that apply the information and knowledge from the previous ones, introducing foundation recipes, some of which can stand alone and others which serve as a component or base for a more complex item.
  • The final part the book uses the foundation of the previous chapters to create assembled and finished baking and pastry items.
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Opera Patisserie Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 272 lei
top reduceri
The Flavor Matrix James Briscione / Copertă tare
common.buy 144 lei
top
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 224 lei
top
Flowers Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 259 lei
top
Knife Drop Author Nick DiGiovanni / Copertă tare
common.buy 131 lei
top
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Carte broșată
common.buy 115 lei
top
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Copertă tare
common.buy 316 lei
top
Little Tarts Meike Schaling / Copertă tare
common.buy 114 lei
top
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Copertă tare
common.buy 356 lei
top
Tales from the Midnight Masquerade Coloring Book Hanna Karlzon / Carte broșată
common.buy 66 lei
top
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Copertă tare
common.buy 279 lei
How to Bake Paul Hollywood / Copertă tare
common.buy 131 lei
Professional Baking, 8th Edition Wayne Gisslen / Copertă tare
common.buy 819 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo