Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 349.00 lei
FAN 25.00 lei Easybox 20.00 lei Packeta 15.00 lei Cargus 28.00 lei

Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA)
Codul Libristo: 04886826
Editura John Wiley & Sons Inc, februarie 2015
Baking and Pastry, Third Edition continues its reputation as being a must-have guide for all culinar... Descrierea completă
? points 185 b
406.43 lei -7 %
377.98 lei
În depozitul extern Expediem în 13-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
Perfect Loaf / Copertă tare
common.buy 154.98 lei
top
Tartine Bread Chad Robertson / Copertă tare
common.buy 158.89 lei
top
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 458.87 lei
top
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Copertă tare
common.buy 254.11 lei
top
Bouchon Bakery T. Keller / Copertă tare
common.buy 228.66 lei
top
Opera Patisserie Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 235.67 lei
top
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Copertă tare
common.buy 370.35 lei
top
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Copertă tare
common.buy 191.66 lei
top
Le Cordon Bleu Bakery School / Copertă tare
common.buy 191.46 lei
top
Flowers Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 235.67 lei
top reduceri
French Patisserie Ecole Ferrandi / Copertă tare
common.buy 200.22 lei
top
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Copertă tare
common.buy 469.28 lei
top
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Copertă tare
common.buy 307.08 lei

Baking and Pastry, Third Edition continues its reputation as being a must-have guide for all culinary and baking and pastry students and baking and pastry industry professionals. This new edition improves upon the last with the addition of hundreds of new recipes and photographs, and revised, up-to-date information on creating spectacular pastries, desserts, and breads. New content includes sustainability and seasonality, new trends in plated desserts and wedding and special occasion cakes, and more information on savory and breakfast pastries, volume production, and decor techniques.

FEATURES:

  • The first part of the book relays fundamental information about the profession, ingredients, and equipment and then moves to discuss the principles of understanding how baking formulas work.
  • The second and third parts introduce chapters that apply the information and knowledge from the previous ones, introducing foundation recipes, some of which can stand alone and others which serve as a component or base for a more complex item.
  • The final part the book uses the foundation of the previous chapters to create assembled and finished baking and pastry items.
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Copertă tare
common.buy 156.01 lei
top
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Copertă tare
common.buy 196.92 lei
top
On Food and Cooking Harold McGee / Copertă tare
common.buy 191.87 lei
top
The Flavor Matrix James Briscione / Copertă tare
common.buy 154.98 lei
top
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Copertă tare
common.buy 147.66 lei
top
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Carte broșată
common.buy 100.98 lei
top
Knife Drop Author Nick DiGiovanni / Copertă tare
common.buy 137.36 lei
top
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Copertă tare
common.buy 435.07 lei
top
The Professional Chef / Copertă tare
common.buy 477.22 lei
top
Little Tarts Meike Schaling / Copertă tare
common.buy 110.36 lei
top
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Copertă tare
common.buy 249.17 lei
top
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Copertă tare
common.buy 191.66 lei
top
French Pastry at the Ritz Paris / Copertă tare
common.buy 139.62 lei
top
Mastering Pizza Marc Vetri / Copertă tare
common.buy 118.09 lei
top
Frozen Desserts The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 262.46 lei
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Copertă tare
common.buy 178.37 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo