Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299.00 lei
Packeta 15.00 lei Cargus 25.00 lei FAN 25.00 lei Easybox 20.00 lei

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA)
Codul Libristo: 04381931
Editura John Wiley & Sons Inc, septembrie 2011
"The bible for all chefs." -Paul Bocuse Named one of the five favorite culinary books of this deca... Descrierea completă
? points 236 b top top
479.52 lei -1 %
469.97 lei
În depozitul extern Expediem în 9-14 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Copertă tare
common.buy 156.68 lei
top
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Copertă tare
common.buy 214.72 lei
top
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Copertă tare
common.buy 169.79 lei
top
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Copertă tare
common.buy 198.21 lei
top
The Flavor Matrix James Briscione / Copertă tare
common.buy 160.79 lei
top
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Copertă tare
common.buy 298.77 lei
top
Sauces James Peterson / Copertă tare
common.buy 263.65 lei
top
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Copertă tare
common.buy 203.61 lei
top
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Copertă tare
common.buy 193.20 lei
top
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Copertă tare
common.buy 393.02 lei
top
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Copertă tare
common.buy 169.99 lei
top
On Food and Cooking Harold McGee / Copertă tare
common.buy 199.41 lei
top
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Copertă tare
common.buy 391.22 lei
top
French Patisserie Ecole Ferrandi / Copertă tare
common.buy 247.74 lei
top
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Copertă tare
common.buy 233.63 lei

"The bible for all chefs." -Paul Bocuse

Named one of the five favorite culinary books of this decade by Food Arts magazine, The Professional Chef is the classic kitchen reference that many of America's top chefs have used to understand basic skills and standards for quality as well as develop a sense of how cooking works.

Now, the ninth edition features an all-new, user-friendly design that guides readers through each cooking technique, starting with a basic formula, outlining the method at-a-glance, offering expert tips, covering each method with beautiful step-by-step photography, and finishing with recipes that use the basic techniques.

The new edition also offers a global perspective and includes essential information on nutrition, food and kitchen safety, equipment, and product identification. Basic recipe formulas illustrate fundamental techniques and guide chefs clearly through every step, from mise en place to finished dishes.

Includes an entirely new chapter on plated desserts and new coverage of topics that range from sous vide cooking to barbecuing to seasonality Highlights quick reference pages for each major cooking technique or preparation, guiding you with at-a-glance information answering basic questions and giving new insights with expert tips Features nearly 900 recipes and more than 800 gorgeous full-color photographs Covering the full range of modern techniques and classic and contemporary recipes, The Professional Chef, Ninth Edition is the essential reference for every serious cook.

Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
The Silver Spoon Alberto Capatti / Copertă tare
common.buy 219.32 lei
top
The Whole Fish Cookbook Josh Niland / Copertă tare
common.buy 170.59 lei
top
Mastering Pasta David Joachim / Copertă tare
common.buy 122.66 lei
top
Noma René Redzepi / Copertă tare
common.buy 260.45 lei
top
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 207.31 lei
top
Opera Patisserie Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 253.84 lei
top
Noma 2.0 René Redzepi / Copertă tare
common.buy 300.77 lei
top
Alinea Grant Achatz / Copertă tare
common.buy 327.58 lei
top
Complete Bocuse Paul Bocuse / Copertă tare
common.buy 160.18 lei
top
Science of Cooking Stuart Farrimond / Copertă tare
common.buy 112.56 lei
top
Molecular Gastronomy H This / Carte broșată
common.buy 74.13 lei
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Carte broșată
common.buy 68.33 lei
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Copertă tare
common.buy 147.08 lei
Larousse Gastronomique Librairie Larousse / Copertă tare
common.buy 509.69 lei
Complete Robuchon Joel Robuchon / Copertă tare
common.buy 141.97 lei
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Copertă tare
common.buy 690.00 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo