Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA)
Codul Libristo: 04381931
Editura John Wiley & Sons Inc, septembrie 2011
"The bible for all chefs." -Paul Bocuse Named one of the five favorite culinary books of this deca... Descrierea completă
? points 220 b top top
464 lei -7 %
431 lei
În depozitul extern Expediem în 9-12 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
The Flavor Matrix James Briscione / Copertă tare
common.buy 152 lei
top
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Copertă tare
common.buy 188 lei
top
On Food and Cooking Harold McGee / Copertă tare
common.buy 179 lei
top
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Copertă tare
common.buy 169 lei
top
Complete Bocuse Paul Bocuse / Copertă tare
common.buy 160 lei
top
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Copertă tare
common.buy 350 lei
top
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Carte broșată
common.buy 68 lei
top
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Copertă tare
common.buy 262 lei
top
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Copertă tare
common.buy 409 lei
top
Noma René Redzepi / Copertă tare
common.buy 274 lei
Complete Robuchon Joel Robuchon / Copertă tare
common.buy 141 lei
Under Pressure Thomas Keller / Copertă tare
common.buy 284 lei
Bread Is Gold Massimo Bottura / Carte broșată
common.buy 151 lei
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Copertă tare
common.buy 169 lei
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Copertă tare
common.buy 170 lei

"The bible for all chefs." -Paul Bocuse

Named one of the five favorite culinary books of this decade by Food Arts magazine, The Professional Chef is the classic kitchen reference that many of America's top chefs have used to understand basic skills and standards for quality as well as develop a sense of how cooking works.

Now, the ninth edition features an all-new, user-friendly design that guides readers through each cooking technique, starting with a basic formula, outlining the method at-a-glance, offering expert tips, covering each method with beautiful step-by-step photography, and finishing with recipes that use the basic techniques.

The new edition also offers a global perspective and includes essential information on nutrition, food and kitchen safety, equipment, and product identification. Basic recipe formulas illustrate fundamental techniques and guide chefs clearly through every step, from mise en place to finished dishes.

Includes an entirely new chapter on plated desserts and new coverage of topics that range from sous vide cooking to barbecuing to seasonality Highlights quick reference pages for each major cooking technique or preparation, guiding you with at-a-glance information answering basic questions and giving new insights with expert tips Features nearly 900 recipes and more than 800 gorgeous full-color photographs Covering the full range of modern techniques and classic and contemporary recipes, The Professional Chef, Ninth Edition is the essential reference for every serious cook.

Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Carte broșată
common.buy 81 lei
top
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Copertă tare
common.buy 213 lei
top
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Copertă tare
common.buy 203 lei
top
French Patisserie Ecole Ferrandi / Copertă tare
common.buy 225 lei
top
French Country Cooking Mimi Thorisson / Copertă tare
common.buy 144 lei
top
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Copertă tare
common.buy 144 lei
top
Eleven Madison Park Daniel Humm / Copertă tare
common.buy 273 lei
top
Food Presentation Secrets Cara Hobday / Copertă tare
common.buy 115 lei
top
How To Cook Everything The Basics Mark Bittman / Copertă tare
common.buy 144 lei
top
Bouchon Bakery T. Keller / Copertă tare
common.buy 225 lei
top
Professional Chef, Ninth Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Carte broșată
common.buy 207 lei
French Chef Handbook Michel Maincent-Morel / Copertă tare
common.buy 462 lei
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Carte broșată
common.buy 87 lei
Kitchen in France Mimi Thorisson / Copertă tare
common.buy 144 lei
Big Fat Duck Cookbook Heston Blumenthal / Copertă tare
common.buy 1.117 lei
Patisserie Melanie DuPuis / Copertă tare
common.buy 225 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo