Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 349.00 lei
FAN 25.00 lei Easybox 20.00 lei Packeta 15.00 lei Cargus 28.00 lei

? points 35 b
94.39 lei -23 %
72.43 lei
În depozitul extern Expediem în 3-5 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Copertă tare
common.buy 196.92 lei
top
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Copertă tare
common.buy 154.98 lei
top
On Food and Cooking Harold McGee / Copertă tare
common.buy 191.87 lei
top
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 458.87 lei
top
The Silver Spoon Alberto Capatti / Copertă tare
common.buy 226.29 lei
top
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Copertă tare
common.buy 435.07 lei
top
Complete Bocuse Paul Bocuse / Copertă tare
common.buy 164.15 lei
top
Opera Patisserie Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 235.67 lei
top
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Copertă tare
common.buy 228.66 lei
top
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Copertă tare
common.buy 191.66 lei
top
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Copertă tare
common.buy 137.56 lei
top
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Copertă tare
common.buy 164.56 lei
top
Momofuku David Chang / Copertă tare
common.buy 148.79 lei
top
Mastering the Art of French Cooking Volumes 1 & 2 Julia Child / Carte broșată
common.buy 272.76 lei
top
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Simone Beck / Copertă tare
common.buy 137.56 lei

'This isn't just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and it's a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi.

Julia Child was like Amelia Earhart, or Eleanor Roosevelt: she was a hero who'd gone out there and made a difference. Her books are a triumph, and also a trophy' A. A. Gill, The Times

Informații despre carte

Titlu complet Mastering the Art of French Cooking, Vol.1
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2011
Număr pagini 784
EAN 9780241956465
ISBN 0241956463
Codul Libristo 04427469
Editura Penguin Books
Greutatea 522
Dimensiuni 130 x 199 x 35
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Keeping 13 Chloe Walsh / Carte broșată
common.buy 49.56 lei
top
Saving 6 Chloe Walsh / Carte broșată
common.buy 52.65 lei
top
Everything I Know About Love Dolly Alderton / Carte broșată
common.buy 54.09 lei
top
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Copertă tare
common.buy 156.01 lei
top
The Flavor Matrix James Briscione / Copertă tare
common.buy 154.98 lei
top reduceri
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Copertă tare
common.buy 233.61 lei
top
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Copertă tare
common.buy 177.96 lei
top reduceri
Japanese Cooking: A Simple Art Shizuo Tsuji / Copertă tare
common.buy 143.54 lei
top
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Copertă tare
common.buy 370.35 lei
top
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Copertă tare
common.buy 191.66 lei
top
On Vegetables Jeremy Fox / Copertă tare
common.buy 181.15 lei
top reduceri
French Patisserie Ecole Ferrandi / Copertă tare
common.buy 200.22 lei
top
The Mediterranean Dish Suzy Karadsheh / Copertă tare
common.buy 128.60 lei
top
Salt, Fat, Acid, Heat: A Collection of 20 Prints Samin Nosrat / Carte broșată
common.buy 81.09 lei
Noma René Redzepi / Copertă tare
common.buy 273.90 lei
Massimo Bottura, Never Trust A Skinny Italian Chef Massimo Bottura / Copertă tare
common.buy 254.73 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo