Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

? points 36 b top top
83 lei -14 %
70 lei
În depozitul extern Expediem în 4 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Copertă tare
common.buy 215 lei
top
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Copertă tare
common.buy 198 lei
top
On Food and Cooking Harold McGee / Copertă tare
common.buy 218 lei
top
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Copertă tare
common.buy 413 lei
top
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Copertă tare
common.buy 156 lei
top
Under Pressure Thomas Keller / Copertă tare
common.buy 320 lei
top
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Copertă tare
common.buy 259 lei
top
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Simone Beck / Copertă tare
common.buy 142 lei
top
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Carte broșată
common.buy 91 lei
top
Momofuku David Chang / Copertă tare
common.buy 154 lei
top
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Copertă tare
common.buy 142 lei
top
Mastering the Art of French Cooking Volumes 1 & 2 Julia Child / Carte broșată
common.buy 282 lei
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Copertă tare
common.buy 170 lei
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 489 lei
Mastering the Art of French Cooking, Volume I Julia Child / Copertă tare
common.buy 198 lei

'This isn't just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and it's a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi.

Julia Child was like Amelia Earhart, or Eleanor Roosevelt: she was a hero who'd gone out there and made a difference. Her books are a triumph, and also a trophy' A. A. Gill, The Times

Informații despre carte

Titlu complet Mastering the Art of French Cooking, Vol.1
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2011
Număr pagini 784
EAN 9780241956465
ISBN 0241956463
Codul Libristo 04427469
Editura Penguin Books
Greutatea 522
Dimensiuni 130 x 199 x 35
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Copertă tare
common.buy 178 lei
top curând
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Copertă tare
common.buy 180 lei
top
Kitchen Confidential Anthony Bourdain / Carte broșată
common.buy 75 lei
top
From Crook to Cook Snoop Dogg / Copertă tare
common.buy 108 lei
top
Little Tarts Meike Schaling / Copertă tare
common.buy 114 lei
top
The Shadow of the Wind Carlos Ruiz Zafón / Carte broșată
common.buy 54 lei
top
Ratio Michael Ruhlman / Carte broșată
common.buy 58 lei
top
White Heat 25 Marco Pierre White / Copertă tare
common.buy 180 lei
top
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Copertă tare
common.buy 957 lei
top
Bouchon Bakery T. Keller / Copertă tare
common.buy 259 lei
Noma René Redzepi / Copertă tare
common.buy 276 lei
Joy of Cooking Irma S. Rombauer / Copertă tare
common.buy 170 lei
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Copertă tare
common.buy 718 lei
curând
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Copertă tare
common.buy 226 lei
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Copertă tare
common.buy 170 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo