Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299.00 lei
Packeta 15.00 lei Cargus 25.00 lei FAN 25.00 lei Easybox 20.00 lei

? points 34 b top top
83.40 lei -19 %
66.87 lei
În depozitul extern Expediem în 3-5 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Copertă tare
common.buy 202.76 lei
top
On Food and Cooking Harold McGee / Copertă tare
common.buy 202.96 lei
top
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Copertă tare
common.buy 414.02 lei
top
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Copertă tare
common.buy 199.53 lei
top
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 460.09 lei
top
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Copertă tare
common.buy 171.14 lei
top
Under Pressure Thomas Keller / Copertă tare
common.buy 294.70 lei
top
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Copertă tare
common.buy 230.95 lei
top
Bread Is Gold Massimo Bottura / Carte broșată
common.buy 177.50 lei
top
Mastering the Art of French Cooking Volumes 1 & 2 Julia Child / Carte broșată
common.buy 284.19 lei
top
Complete Bocuse Paul Bocuse / Copertă tare
common.buy 161.84 lei
top
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Carte broșată
common.buy 88.39 lei
top
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Copertă tare
common.buy 179.12 lei
top
Baking with Julia Julia Child / Copertă tare
common.buy 142.95 lei
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Copertă tare
common.buy 142.95 lei

'This isn't just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and it's a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi.

Julia Child was like Amelia Earhart, or Eleanor Roosevelt: she was a hero who'd gone out there and made a difference. Her books are a triumph, and also a trophy' A. A. Gill, The Times

Informații despre carte

Titlu complet Mastering the Art of French Cooking, Vol.1
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2011
Număr pagini 784
EAN 9780241956465
ISBN 0241956463
Codul Libristo 04427469
Editura Penguin Books
Greutatea 522
Dimensiuni 130 x 199 x 35
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Copertă tare
common.buy 155.88 lei
top
Kitchen Confidential Anthony Bourdain / Carte broșată
common.buy 68.89 lei
top
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Copertă tare
common.buy 194.78 lei
top
From Crook to Cook Snoop Dogg / Copertă tare
common.buy 104.05 lei
top
Noma René Redzepi / Copertă tare
common.buy 312.79 lei
top
The Shadow of the Wind Carlos Ruiz Zafón / Carte broșată
common.buy 59.20 lei
top
Little Tarts Meike Schaling / Copertă tare
common.buy 114.96 lei
top
White Heat 25 Marco Pierre White / Copertă tare
common.buy 171.54 lei
top
Bouchon Bakery T. Keller / Copertă tare
common.buy 230.95 lei
top
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Copertă tare
common.buy 134.97 lei
top
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Copertă tare
common.buy 675.09 lei
Joy of Cooking Irma S. Rombauer / Copertă tare
common.buy 163.26 lei
Ratio Michael Ruhlman / Carte broșată
common.buy 58.19 lei
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Copertă tare
common.buy 481.11 lei
Oh She Glows Angela Liddon / Carte broșată
common.buy 88.39 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo