Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Understanding Baking - The Art and Science of Baking 3e

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Understanding Baking - The Art and Science of Baking 3e Joseph Amendola
Codul Libristo: 04890614
Editura John Wiley & Sons Inc, septembrie 2002
The essential-and accessible-guide to the science of baking Baking is as much a science as an art. T... Descrierea completă
? points 67 b
159 lei -15 %
134 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 10-14 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Opera Patisserie Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 272 lei
top
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Copertă tare
common.buy 167 lei
top
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 392 lei
top
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Copertă tare
common.buy 242 lei
top
Pie and Pastry Bible Rose Levy Beranbaum / Copertă tare
common.buy 212 lei
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Copertă tare
common.buy 191 lei
What to Bake & How to Bake It Jane Hornby / Copertă tare
common.buy 175 lei
Magnolia Kitchen Bernadette Gee / Copertă tare
common.buy 115 lei
How Baking Works James Morton / Copertă tare
common.buy 213 lei
Fearless Baker: Simple Secrets for Baking Like a Pro Erin Jeanne McDowell / Copertă tare
common.buy 127 lei
Business of Baking Michelle Z Green / Carte broșată
common.buy 116 lei
Art of French Baking Ginette Mathiot / Copertă tare
common.buy 159 lei

The essential-and accessible-guide to the science of baking Baking is as much a science as an art. That's why, in addition to mastering basic techniques and recipes, every baker must also learn about the science that underlies the baking craft. Guided by contemporary baking and pastry research and practice, this new edition of Joseph Amendola's invaluable reference gives readers knowledge that they can apply to their own baking-whether it's selecting the right flour, understanding how different leavening agents work, or learning about using new baking ingredients and additives to enhance favorite recipes. Written in a clear, easy-to-understand style, Understanding Baking is an essential companion for anyone who is serious about baking.

Informații despre carte

Titlu complet Understanding Baking - The Art and Science of Baking 3e
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2002
Număr pagini 288
EAN 9780471405467
ISBN 0471405469
Codul Libristo 04890614
Greutatea 402
Dimensiuni 155 x 235 x 19
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo