Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition The Culinary Institute of America (CIA)
Codul Libristo: 04952281
Editura John Wiley & Sons Inc, aprilie 2013
This is the Student Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft, 3rd Edi... Descrierea completă
? points 116 b
229 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 10-14 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
Opera Patisserie Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 260 lei
top
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Copertă tare
common.buy 199 lei
top
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 224 lei
top
Flowers Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 268 lei
top
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Copertă tare
common.buy 114 lei
top
Sweet Yotam Ottolenghi / Copertă tare
common.buy 181 lei
top
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Carte broșată
common.buy 115 lei
top
Ratio Michael Ruhlman / Carte broșată
common.buy 58 lei
top
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Copertă tare
common.buy 265 lei
top
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Copertă tare
common.buy 299 lei
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 491 lei
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Copertă tare
common.buy 203 lei
Making Chocolate Todd Masonis / Copertă tare
common.buy 181 lei
Modern French Pastry Cheryl Wakerhauser / Copertă tare
common.buy 120 lei

This is the Student Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft, 3rd Edition.

Praised by top pastry chefs and bakers as "an indispensable guide" and "the ultimate baking and pastry reference," the latest edition of Baking and Pastry from The Culinary Institute of America improves upon the last with more than 300 new recipes, photographs, and illustrations, and completely revised and up-to-date information on creating spectacular breads and desserts. Covering the full range of the baking and pastry arts and widely used by professionals and readers who want to bake like professionals, this book offers detailed, accessible instructions on the techniques for everything from yeast breads, pastry doughs, quick breads, breakfast pastries, and savory items to cookies, pies, cakes, frozen desserts, custards, soufflés, and chocolates. In addition, this revised edition features new information on sustainability and seasonality along with new material on plated desserts, special-occasion cakes, wedding cakes, décor techniques, savory and breakfast pastries, and volume production, making it the most comprehensive baking and pastry manual on the market.

  • Named "Best Book: Professional Kitchen" at the International Association of Culinary Professionals (IACP) Cookbook Awards
  • Established by its first two editions as a lifelong kitchen reference for professional pastry chefs
  • Includes more than 900 recipes and 645 color photographs and illustrations

Informații despre carte

Titlu complet Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2013
Număr pagini 128
EAN 9781118712825
ISBN 111871282X
Codul Libristo 04952281
Greutatea 342
Dimensiuni 216 x 280 x 10
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 389 lei
top
French Patisserie Ecole Ferrandi / Copertă tare
common.buy 255 lei
top
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Copertă tare
common.buy 232 lei
top
Little Tarts Meike Schaling / Copertă tare
common.buy 115 lei
top
Japanese Patisserie James Campbell / Copertă tare
common.buy 99 lei
top
Flash on English for Specific Purposes Catrin E. Morris / Carte broșată
common.buy 45 lei
top
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Copertă tare
common.buy 457 lei
top
Bouchon Bakery T. Keller / Copertă tare
common.buy 245 lei
Macarons Pierre Herme / Copertă tare
common.buy 143 lei
Professional Baking, 8th Edition Wayne Gisslen / Copertă tare
common.buy 907 lei
Professional Chef, Ninth Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Carte broșată
common.buy 236 lei
Marketing for Hospitality and Tourism, Global Edition PHILIP KOTLER / Carte broșată
common.buy 367 lei
Patisserie Melanie DuPuis / Copertă tare
common.buy 246 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo