Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 349.00 lei
FAN 25.00 lei Easybox 20.00 lei Packeta 15.00 lei Cargus 28.00 lei

Professional Pastry Chef - Fundamentals of Baking and Pastry 4e

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Professional Pastry Chef - Fundamentals of Baking and Pastry 4e Bo Friberg
Codul Libristo: 04085419
Editura John Wiley & Sons Inc, noiembrie 2002
This is the reference of choice for thousands of pastry chefs and home cooks. A favorite of pastry l... Descrierea completă
? points 195 b
397.69 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 10-13 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
Science of Cooking Stuart Farrimond / Copertă tare
common.buy 121.32 lei
top
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 482.52 lei
top
Le Cordon Bleu Bakery School / Copertă tare
common.buy 203.47 lei
top
Opera Patisserie Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 250.87 lei
top
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Carte broșată
common.buy 107.44 lei
top
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Copertă tare
common.buy 203.47 lei
top
French Patisserie Ecole Ferrandi / Copertă tare
common.buy 263.10 lei
top
Le Cordon Bleu Chocolate Bible Le Cordon Bleu / Copertă tare
common.buy 203.47 lei
top
French Pastry at the Ritz Paris / Copertă tare
common.buy 148.46 lei
top
French Boulangerie Ferrandi Paris / Copertă tare
common.buy 168.92 lei
top
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Copertă tare
common.buy 490.54 lei
top
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Copertă tare
common.buy 327.06 lei
top
Advanced Professional Pastry Chef 4e Bo Friberg / Copertă tare
common.buy 387.10 lei
Modern French Pastry Cheryl Wakerhauser / Copertă tare
common.buy 112.99 lei

This is the reference of choice for thousands of pastry chefs and home cooks. A favorite of pastry lovers and serious chefs worldwide, "The Professional Pastry Chef" presents comprehensive coverage of basic baking and pastry techniques in a fresh and approachable way. Now skillfully revised and redesigned to meet the needs of today's pastry kitchen, this classic reference is better and easier to use than ever. The new edition contains more than 650 recipes, which offer a new emphasis on American applications of European techniques with yields suitable for restaurant service or for entertaining at home. It shares encyclopedic guidance on everything from mise en place preparation and basic doughs to new chapters covering flatbreads, crackers, and homestyle desserts. Throughout, award winning Executive Pastry Chef Bo Friberg explains not only how to perform procedures, but also the principles behind them, helping readers to build a firm foundation based on understanding rather than memorizing formulas. Illustrated step by step instructions demystify even the most complex techniques and presentations, while 100 vivid color photographs bring finished dishes to life with a sublime touch of visual inspiration. Whether used to develop skills or refine techniques, to gain or simply broaden a repertoire, "The Professional Pastry Chef" is filled with information and ideas for creating mouthwatering baked goods and tantalizing desserts today and for years to come.

Informații despre carte

Titlu complet Professional Pastry Chef - Fundamentals of Baking and Pastry 4e
Autor Bo Friberg
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2002
Număr pagini 1040
EAN 9780471359258
ISBN 0471359254
Codul Libristo 04085419
Greutatea 2688
Dimensiuni 231 x 288 x 55
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Copertă tare
common.buy 209.64 lei
top
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Copertă tare
common.buy 307.01 lei
top
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Copertă tare
common.buy 270.71 lei
top
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Copertă tare
common.buy 394.30 lei
top
Tartine Bread Chad Robertson / Copertă tare
common.buy 168.92 lei
top
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Copertă tare
common.buy 203.47 lei
top
Japanese Patisserie James Campbell / Copertă tare
common.buy 111.34 lei
New European Baking KRATOCHVILA LAUREL / Copertă tare
common.buy 151.54 lei
Urban Jungle: Living and Styling with Plants Igor Josifovic / Copertă tare
common.buy 158.54 lei
Party-Perfect Bites Milli Taylor / Copertă tare
common.buy 107.44 lei
Professional Baking, 8th Edition Wayne Gisslen / Copertă tare
common.buy 844.55 lei
Everyone Can Bake Dominique Ansel / Copertă tare
common.buy 174.68 lei
Bouchon Bakery T. Keller / Copertă tare
common.buy 244.08 lei
Larousse Patisserie and Baking / Copertă tare
common.buy 289.63 lei
Great War for Civilisation Robert Fisk / Carte broșată
common.buy 115.87 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo