Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Professional Pastry Chef - Fundamentals of Baking and Pastry 4e

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Professional Pastry Chef - Fundamentals of Baking and Pastry 4e Bo Friberg
Codul Libristo: 04085419
Editura John Wiley & Sons Inc, noiembrie 2002
This is the reference of choice for thousands of pastry chefs and home cooks. A favorite of pastry l... Descrierea completă
? points 199 b
394 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 10-14 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
Opera Patisserie Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 251 lei
top
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Copertă tare
common.buy 199 lei
top
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Copertă tare
common.buy 166 lei
top
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 220 lei
top
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 389 lei
top
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Carte broșată
common.buy 115 lei
top
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Copertă tare
common.buy 457 lei
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Copertă tare
common.buy 353 lei
Patisserie Melanie DuPuis / Copertă tare
common.buy 246 lei
Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Carte broșată
common.buy 229 lei

This is the reference of choice for thousands of pastry chefs and home cooks. A favorite of pastry lovers and serious chefs worldwide, "The Professional Pastry Chef" presents comprehensive coverage of basic baking and pastry techniques in a fresh and approachable way. Now skillfully revised and redesigned to meet the needs of today's pastry kitchen, this classic reference is better and easier to use than ever. The new edition contains more than 650 recipes, which offer a new emphasis on American applications of European techniques with yields suitable for restaurant service or for entertaining at home. It shares encyclopedic guidance on everything from mise en place preparation and basic doughs to new chapters covering flatbreads, crackers, and homestyle desserts. Throughout, award winning Executive Pastry Chef Bo Friberg explains not only how to perform procedures, but also the principles behind them, helping readers to build a firm foundation based on understanding rather than memorizing formulas. Illustrated step by step instructions demystify even the most complex techniques and presentations, while 100 vivid color photographs bring finished dishes to life with a sublime touch of visual inspiration. Whether used to develop skills or refine techniques, to gain or simply broaden a repertoire, "The Professional Pastry Chef" is filled with information and ideas for creating mouthwatering baked goods and tantalizing desserts today and for years to come.

Informații despre carte

Titlu complet Professional Pastry Chef - Fundamentals of Baking and Pastry 4e
Autor Bo Friberg
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2002
Număr pagini 1040
EAN 9780471359258
ISBN 0471359254
Codul Libristo 04085419
Greutatea 2688
Dimensiuni 231 x 288 x 55
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top reduceri
The Flavor Matrix James Briscione / Copertă tare
common.buy 144 lei
top
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Copertă tare
common.buy 370 lei
top
Momofuku David Chang / Copertă tare
common.buy 154 lei
top
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Copertă tare
common.buy 299 lei
top
Bouchon Bakery T. Keller / Copertă tare
common.buy 245 lei
top
Le Cordon Bleu Bakery School / Copertă tare
common.buy 199 lei
top
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Copertă tare
common.buy 328 lei
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 491 lei
Nordic Cookbook Magnus Nilsson / Copertă tare
common.buy 186 lei
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Copertă tare
common.buy 720 lei
Modernist Bread:The Art and Science Nathan Myhrvold / Copertă tare
common.buy 2.848 lei
Macarons Pierre Herme / Copertă tare
common.buy 143 lei
curând
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Copertă tare
common.buy 227 lei
Professional Baking, 8th Edition Wayne Gisslen / Copertă tare
common.buy 907 lei
curând
Scandinavian Baking Trine Hahnemann / Copertă tare
common.buy 148 lei
Urban Jungle: Living and Styling with Plants Igor Josifovic / Copertă tare
common.buy 156 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo