Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Elements of Dessert

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Elements of Dessert Francisco J Migoya
Codul Libristo: 02069397
Editura John Wiley & Sons Inc, noiembrie 2012
In The Elements of Dessert, renowned pastry chef Francisco Migoya, professor at The Culinary Institu... Descrierea completă
? points 141 b top top
310 lei -10 %
279 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
Opera Patisserie Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 260 lei
top
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Copertă tare
common.buy 199 lei
top reduceri
The Flavor Matrix James Briscione / Copertă tare
common.buy 144 lei
top
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Copertă tare
common.buy 181 lei
top
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 224 lei
top
Complete Robuchon Joel Robuchon / Copertă tare
common.buy 143 lei
top
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Copertă tare
common.buy 114 lei
top
French Patisserie Ecole Ferrandi / Copertă tare
common.buy 255 lei
top
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Carte broșată
common.buy 115 lei
top
Little Tarts Meike Schaling / Copertă tare
common.buy 114 lei
top
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Copertă tare
common.buy 299 lei
top
Wafer Paper Cakes Stevi Auble / Carte broșată
common.buy 92 lei
top
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Copertă tare
common.buy 338 lei
top
Frozen Desserts The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 432 lei

In The Elements of Dessert, renowned pastry chef Francisco Migoya, professor at The Culinary Institute of America, takes you on a guided tour through the innovative flavors, ingredients, and techniques in the thrilling world of desserts. He begins with the fundamental elements--such as mousses, doughs, and ganaches-- revealing in each recipe how to incorporate these building blocks into inventive, unforgettable delicacies. Chef Migoya then explores basic pastry methods and dessert and menu composition principles in 200 recipes and variations in the essential groups of pre-desserts, plated desserts, dessert buffets, passed-around desserts, and cakes and petits fours. Inspirational and instructive photographs display steps, techniques, and finished desserts.

Informații despre carte

Titlu complet Elements of Dessert
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2012
Număr pagini 544
EAN 9780470891988
ISBN 047089198X
Codul Libristo 02069397
Greutatea 2060
Dimensiuni 226 x 282 x 38
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Italian Artisanal Gelato According to Donata Panciera Donata Panciera / Carte broșată
common.buy 298 lei
top
Canapes Eric Treuille / Carte broșată
common.buy 109 lei
top
Eleven Madison Park: The Next Chapter Daniel Humm / Copertă tare
common.buy 334 lei
top
Modern Sugar Flowers Volume 2 Jacqueline Butler / Copertă tare
common.buy 119 lei
Eleven Madison Park Daniel Humm / Copertă tare
common.buy 334 lei
Professional Baking, 8th Edition Wayne Gisslen / Copertă tare
common.buy 907 lei
Science of Good Cooking Cook'S Illustrated / Copertă tare
common.buy 174 lei
Macaron School / Carte broșată
common.buy 97 lei
Patisserie Melanie DuPuis / Copertă tare
common.buy 227 lei
curând
Macarons Pierre Herme / Carte broșată
common.buy 86 lei
Patisserie William Curley / Copertă tare
common.buy 255 lei
Pastry Richard Bertinet / Copertă tare
common.buy 171 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo