Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Guide to Modern Cookery

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Guide to Modern Cookery Auguste Escoffier
Codul Libristo: 02059484
Editura Cambridge University Press, iunie 2013
The late nineteenth and early twentieth centuries witnessed a revolution in the eating habits of Eur... Descrierea completă
? points 294 b
585 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Copertă tare
common.buy 393 lei
top
Momofuku David Chang / Copertă tare
common.buy 155 lei
Joy of Cooking Irma S. Rombauer / Copertă tare
common.buy 175 lei
Le Repertoire De La Cuisine Lewis Saulnier / Copertă tare
common.buy 86 lei

The late nineteenth and early twentieth centuries witnessed a revolution in the eating habits of European households with disposable incomes. Central to the culinary history of the period is the innovative French chef Georges Auguste Escoffier (1846–1935). His cooking methods, combined with a modern approach to managing professional kitchen staff, contributed to the development of a fashionable culture of dining out, notably at London's Savoy and Carlton hotels. Escoffier's influence was such that he was urged to publish his methods and recipes. Reissued here in its English translation of 1907, this textbook on haute cuisine was first published in French in 1903. Beginning with the fundamental elements of cooking, Escoffier gives nearly 3,000 descriptions and recipes, ranging from sauces and marinades to jams and jellies. Intended for the instruction of aspiring chefs, this monumental work remains a core text at cookery schools to this day.

Informații despre carte

Titlu complet Guide to Modern Cookery
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2013
Număr pagini 902
EAN 9781108063500
ISBN 1108063500
Codul Libristo 02059484
Greutatea 1540
Dimensiuni 245 x 175 x 54
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
12 Rules for Life Jordan B. Peterson / Carte broșată
common.buy 45 lei
top
Jujutsu Kaisen, Vol. 11 Gege Akutami / Carte broșată
common.buy 48 lei
top
Pachinko Min Jin Lee / Carte broșată
common.buy 53 lei
top reduceri
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Copertă tare
common.buy 241 lei
top
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Copertă tare
common.buy 339 lei
top
The Way I Am Now / Carte broșată
common.buy 53 lei
top
Baby's Very First Nursery Rhymes Playbook Fiona Watt / Cărți pliante
common.buy 87 lei
top
Larousse Gastronomique Librairie Larousse / Copertă tare
common.buy 501 lei
Modern Urban Girls / Carte broșată
common.buy 86 lei
Deep Learning with Python Francois Chollet / Carte broșată
common.buy 306 lei
Iliac Crest Cristina Rivera Garza / Carte broșată
common.buy 77 lei
Escoffier: A Guide To Modern Cookery: Edition I of II Auguste Escoffier / Carte broșată
common.buy 158 lei
Escoffier: A Guide To Modern Cookery: Edition II of II Auguste Escoffier / Carte broșată
common.buy 158 lei
Escoffier Cookbook A Escoffier / Copertă tare
common.buy 150 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo