Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Science in the Kitchen and the Art of Eating Well

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Science in the Kitchen and the Art of Eating Well Pelegrino Artusi
Codul Libristo: 02405896
Editura University of Toronto Press, decembrie 2003
First published in 1891, Pellegrino Artusi's La scienza in cucina e l'arte di mangier bene has come... Descrierea completă
? points 149 b top top
327 lei -9 %
295 lei
În depozitul extern Expediem în 9-13 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
scienza in cucina e l'arte di mangiar bene Pellegrino Artusi / Carte broșată
common.buy 42 lei
Revolution 1989 Victor Sebestyen / Carte broșată
common.buy 75 lei
Italianissimo Pellegrino Artusi / Carte broșată
common.buy 155 lei

First published in 1891, Pellegrino Artusi's La scienza in cucina e l'arte di mangier bene has come to be recognized as the most significant Italian cookbook of modern times. It was reprinted thirteen times and had sold more than 52,000 copies in the years before Artusi's death in 1910, with the number of recipes growing from 475 to 790. And while this figure has not changed, the book has consistently remained in print. Although Artusi was himself of the upper classes and it was doubtful he had ever touched a kitchen utensil or lit a fire under a pot, he wrote the book not for professional chefs, as was the nineteenth-century custom, but for middle-class family cooks: housewives and their domestic helpers. His tone is that of a friendly advisor - humorous and nonchalant. He indulges in witty anecdotes about many of the recipes, describing his experiences and the historical relevance of particular dishes. Artusi's masterpiece is not merely a popular cookbook; it is a landmark work in Italian culture. This English edition (first published by Marsilio Publishers in 1997) features a delightful introduction by Luigi Ballerini that traces the fascinating history of the book and explains its importance in the context of Italian history and politics. The illustrations are by the noted Italian artist Giuliano Della Casa.

Informații despre carte

Titlu complet Science in the Kitchen and the Art of Eating Well
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2003
Număr pagini 653
EAN 9780802086570
ISBN 0802086578
Codul Libristo 02405896
Greutatea 910
Dimensiuni 228 x 153 x 46
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Nineteen Eighty-Four - 1984 George Orwell / Carte broșată
common.buy 19 lei
top
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Copertă tare
common.buy 172 lei
top
Rebecca Daphne Du Maurier / Carte broșată
common.buy 58 lei
top
Botanical Curses And Poisons Fez Inkwright / Copertă tare
common.buy 96 lei
top
SS Dirlewanger Brigade Christian Ingrao / Carte broșată
common.buy 80 lei
top
Be Well Kari Molvar / Copertă tare
common.buy 186 lei
top
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Copertă tare
common.buy 117 lei
top
The Silver Spoon Alberto Capatti / Copertă tare
common.buy 244 lei
top
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Carte broșată
common.buy 71 lei
top
Pasta Grannies: The Official Cookbook Vicki Bennison / Copertă tare
common.buy 143 lei
top
Achtung Panzer! Heinz Guderian / Carte broșată
common.buy 56 lei
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Copertă tare
common.buy 171 lei
Ritual Wellness: Adaptogens Adriana Ayales / Copertă tare
common.buy 85 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo