Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Guide To Modern Cookery - Part I.

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Guide To Modern Cookery - Part I. G. A. Escoffier
Codul Libristo: 03174832
Editura Read Books, octombrie 2008
This vintage book contains a guide to cookery, written with the aim of updating traditional methods... Descrierea completă
? points 112 b
226 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Copertă tare
common.buy 220 lei
top
Understanding Aleister Crowley's Thoth Tarot Lon Milo DuQuette / Carte broșată
common.buy 112 lei
top
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Copertă tare
common.buy 394 lei
top
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Copertă tare
common.buy 306 lei
top
Repertoire de la Cuisine L. Saulnier / Copertă tare
common.buy 147 lei
reduceri
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 387 lei
WarCraft: War of The Ancients # 3: The Sundering Richard A. Knaak / Carte broșată
common.buy 70 lei
curând
Little Bear Else Holmelund Minarik / Carte broșată
common.buy 36 lei
Madhur Jaffrey's Ultimate Curry Bible Madhur Jaffrey / Copertă tare
common.buy 157 lei
Escoffier: A Guide To Modern Cookery: Edition I of II Auguste Escoffier / Carte broșată
common.buy 160 lei
Escoffier Cookbook A Escoffier / Copertă tare
common.buy 152 lei
Le Repertoire De La Cuisine Lewis Saulnier / Copertă tare
common.buy 87 lei
Biohazard Ken Alibek / Carte broșată
common.buy 82 lei
Guide to Modern Cookery Auguste Escoffier / Carte broșată
common.buy 592 lei
U.S. History Cookbook Joan D'Amico / Carte broșată
common.buy 90 lei
Equals Daniel Sweren-Becker / Copertă tare
common.buy 88 lei

This vintage book contains a guide to cookery, written with the aim of updating traditional methods of cooking in the light of contemporary culinary developments. Clear, concise, and full of detailed recipes, this text will be of considerable utility to the discerning cook, and shall also be of value to those with an interest in the history and development of cookery. A great addition to any culinary library, this text is not to be missed by discerning collectors of antiquarian literature of this ilk. The chapters of this book include: 'The Leading Warm Sauces', 'The Small Compound Sauces', 'Cold Sauces and Compound Butters', 'Savoury Jellies or Aspics', 'The Court-Bouillons and the Marinades', 'Elementary Preparations', 'The Various Garnishes for Soups', 'Garnishing Preparations for Relevés and Entrées', et cetera. This volume is being republished now with a specially commissioned new biography of the author.

Informații despre carte

Titlu complet Guide To Modern Cookery - Part I.
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2008
Număr pagini 686
EAN 9781443758673
ISBN 9781443758673
Codul Libristo 03174832
Editura Read Books
Greutatea 890
Dimensiuni 216 x 140 x 22
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo