Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Art of the Chocolatier - From Classic Confections to Sensational Showpieces

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Art of the Chocolatier - From Classic Confections to Sensational Showpieces Ewald Notter
Codul Libristo: 04082454
Editura John Wiley & Sons Inc, ianuarie 2011
A guide for the contemporary chocolatier, from a renowned master of sugar and chocolate work. This i... Descrierea completă
? points 213 b
422 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top reduceri
The Flavor Matrix James Briscione / Copertă tare
common.buy 144 lei
top
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Copertă tare
common.buy 114 lei
top
French Patisserie Ecole Ferrandi / Copertă tare
common.buy 255 lei
top
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Carte broșată
common.buy 115 lei
top
Little Tarts Meike Schaling / Copertă tare
common.buy 114 lei
top
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Copertă tare
common.buy 279 lei
top
Chocolate Ferrandi Paris / Copertă tare
common.buy 142 lei
top
Le Cordon Bleu Chocolate Bible Le Cordon Bleu / Copertă tare
common.buy 199 lei
curând
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Copertă tare
common.buy 227 lei
Making Chocolate Todd Masonis / Copertă tare
common.buy 181 lei
curând
Fine Chocolates: Gold Jean-Pierre Wybauw / Copertă tare
common.buy 542 lei
Ultimate Book of Chocolate DUPUIS MELANIE / Copertă tare
common.buy 171 lei

A guide for the contemporary chocolatier, from a renowned master of sugar and chocolate work. This is the only book to cover the full spectrum of the subject, from the fundamentals of making chocolate to advanced showpiece construction. Yes, but does he have any Oompa Loompas?

Informații despre carte

Titlu complet Art of the Chocolatier - From Classic Confections to Sensational Showpieces
Autor Ewald Notter
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2011
Număr pagini 416
EAN 9780470398845
ISBN 0470398841
Codul Libristo 04082454
Greutatea 1436
Dimensiuni 225 x 286 x 30
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top reduceri
The Flavor Matrix James Briscione / Copertă tare
common.buy 144 lei
top
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Copertă tare
common.buy 114 lei
top
French Patisserie Ecole Ferrandi / Copertă tare
common.buy 255 lei
top
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Carte broșată
common.buy 115 lei
top
Little Tarts Meike Schaling / Copertă tare
common.buy 114 lei
top
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Copertă tare
common.buy 279 lei
top
Chocolate Ferrandi Paris / Copertă tare
common.buy 142 lei
top
Le Cordon Bleu Chocolate Bible Le Cordon Bleu / Copertă tare
common.buy 199 lei
curând
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Copertă tare
common.buy 227 lei
Making Chocolate Todd Masonis / Copertă tare
common.buy 181 lei
curând
Fine Chocolates: Gold Jean-Pierre Wybauw / Copertă tare
common.buy 542 lei
Ultimate Book of Chocolate DUPUIS MELANIE / Copertă tare
common.buy 171 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo