Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Recipes from an Italian Butcher

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Recipes from an Italian Butcher collegium
Codul Libristo: 16362463
Editura Phaidon, noiembrie 2016
The Italian approach to cooking with meat is to keep things straightforward and maximize the flavour... Descrierea completă
? points 95 b
208 lei -9 %
188 lei
În depozitul extern Expediem în 3-5 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
Opera Patisserie Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 260 lei
top
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Copertă tare
common.buy 199 lei
top
Mastering Pizza Marc Vetri / Copertă tare
common.buy 137 lei
top
French Patisserie Ecole Ferrandi / Copertă tare
common.buy 255 lei
top
Eat, Drink, Nap Soho House / Copertă tare
common.buy 183 lei
top
Chocolate Ferrandi Paris / Copertă tare
common.buy 142 lei
top
China: The Cookbook Kei Lum Chan / Copertă tare
common.buy 182 lei
top
Living in the Desert Phaidon Editors / Copertă tare
common.buy 224 lei
Mastering Pasta David Joachim / Copertă tare
common.buy 137 lei
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Copertă tare
common.buy 203 lei
Modern French Pastry Cheryl Wakerhauser / Copertă tare
common.buy 120 lei
Naples and the Amalfi Coast The Silver Spoon Kitchen / Copertă tare
common.buy 174 lei
Pasta Antonio Carluccio / Copertă tare
common.buy 86 lei
curând
Edomae Sushi: Art, Tradition, Simplicity Kikuo Shimizu / Copertă tare
common.buy 86 lei
curând
Le Corbusier Le Grand Jean-Louis Cohen / Carte broșată
common.buy 248 lei

The Italian approach to cooking with meat is to keep things straightforward and maximize the flavour. This book showcases simple, hearty dishes that are true to this tradition, from chicken cacciatore and braised beef with Barolo to osso buco and Roman lamb. With more than 150 recipes, most published for the first time in English, it's comprehensive and authoritative, demystifying the different cuts, cooking methods, and techniques unique to each meat type - along with the side dishes that best complement them.

Informații despre carte

Titlu complet Recipes from an Italian Butcher
Autor collegium
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2017
Număr pagini 304
EAN 9780714874975
ISBN 0714874973
Codul Libristo 16362463
Editura Phaidon
Greutatea 1272
Dimensiuni 279 x 192 x 35
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 224 lei
top
Complete Robuchon Joel Robuchon / Copertă tare
common.buy 143 lei
top
The Silver Spoon Alberto Capatti / Copertă tare
common.buy 244 lei
top
Salumi Michael Ruhlman / Carte
common.buy 211 lei
top
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Copertă tare
common.buy 357 lei
top
La Cucina Italian Academy of Cuisine / Copertă tare
common.buy 216 lei
top
Fruits and Nuts FERRANDI Paris / Copertă tare
common.buy 142 lei
top
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Copertă tare
common.buy 246 lei
top
Momofuku David Chang / Copertă tare
common.buy 154 lei
top
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Copertă tare
common.buy 299 lei
top
My Kitchen Table: 100 Pasta Recipes Antonio Carluccio / Carte broșată
common.buy 75 lei
top
Lift-the-flap Opposites Felicity Brooks / Cărți pliante
common.buy 56 lei
top reduceri
French Pastries and Desserts by Lenotre Teams of Chefs at Lenotre / Copertă tare
common.buy 122 lei
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 491 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo