Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Edomae Sushi: Art, Tradition, Simplicity

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Edomae Sushi: Art, Tradition, Simplicity Kikuo Shimizu
Codul Libristo: 04410956
Editura Kodansha America, Inc, mai 2011
Top sushi master Kikuo Shimizu, now 71 years old, reveals the secrets of Edomae sushi, the tradition... Descrierea completă
? points 44 b curând curând
106 lei -18 %
86 lei
Retipărire preconizată Termenul este necunoscut Termenul este necunoscut

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
Sushi: Jiro Gastronomy Jiro Ono / Carte broșată
common.buy 72 lei
Sushi Made Simple Atsuko Ikeda / Copertă tare
common.buy 102 lei
Sushi Art Cookbook Ken Kawasumi / Copertă tare
common.buy 89 lei
curând
Sushi Master Nick Sakagami / Copertă tare
common.buy 97 lei
Okonomiyaki Yoshio Saito / Carte broșată
common.buy 196 lei

Top sushi master Kikuo Shimizu, now 71 years old, reveals the secrets of Edomae sushi, the traditional sushi of Tokyo. By reading this book, you'll learn how real sushi in Tokyo is made, by an artisan sushi chef. Edomae literally means in front of Edo, the old name of Japan's capital city: so you could translate it as Tokyo-Style. In 19th-century Edo, as busy and bustling as today's Tokyo, workers needed quick meals, and sushi made from vinegar-seasoned fish and rice was nutritious and invigorating. Edomae sushi grew in esteem as a unique cuisine, using freshly-caught fish from Tokyo bay. Today, there are few written materials about true Edomae sushi, but its technique and soul have been passed down from chef to chef, maintaining its tradition while evolving through the decades. This book includes dozens of types of sushi, with large pictures and instructive text on each page, explaining the ingredients and techniques of Edomae sushi. The essential accompaniments of sushi fish - wasabi, nori, and rice - are explained in detail, including how and when they are grown and harvested and how to best prepare them across the four seasons.

Informații despre carte

Titlu complet Edomae Sushi: Art, Tradition, Simplicity
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2011
Număr pagini 160
EAN 9784770031457
ISBN 4770031459
Codul Libristo 04410956
Greutatea 584
Dimensiuni 250 x 199 x 16
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Araki: Tokyo Lucky Hole Nobuyoshi Araki / Copertă tare
common.buy 112 lei
top
Vinland Saga 1 Makoto Yukimura / Copertă tare
common.buy 89 lei
top
Complete Guide to Sushi and Sashimi Jeffrey Elliot / Copertă tare
common.buy 132 lei
top
Japanese Cooking: A Simple Art Shizuo Tsuji / Copertă tare
common.buy 203 lei
top
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Copertă tare
common.buy 246 lei
top
Art and Science of Sushi Hidemi Sato / Copertă tare
common.buy 137 lei
top
Ramen Tove Nilsson / Copertă tare
common.buy 103 lei
top
Japanese Kitchen Knives: Essential Techniques And Recipes Yasuo Konishi Nozaki / Copertă tare
common.buy 163 lei
top
Kansha Elizabeth Andoh / Copertă tare
common.buy 171 lei
Tokyo Cult Recipes Maori Murota / Copertă tare
common.buy 132 lei
Preserving the Japanese Way Nancy Singleton Hachisu / Copertă tare
common.buy 221 lei
Nobu: The Cookbook Nobuyuki Matsuhisa / Copertă tare
common.buy 186 lei
Sushi: The Beginner's Guide Aya Imatani / Copertă tare
common.buy 86 lei
Sushi Chef: Sukiyabashi Jiro Shinzo Satomi / Copertă tare
common.buy 137 lei
Sushi Modoki Iina-San / Copertă tare
common.buy 86 lei
The 2022 Sushi Cookbook / Carte broșată
common.buy 185 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo