Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

The Butcher's Book

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte The Butcher's Book Hendrik Dierendonck
Codul Libristo: 36616743
Editura Cannibal/Hannibal Publishers, decembrie 2021
“Eating less meat, but better quality: that is the future of traditional craft butchery. Dierendonck... Descrierea completă
? points 144 b
324 lei -11 %
285 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 10-14 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Copertă tare
common.buy 370 lei
top
Le Cordon Bleu Chocolate Bible Le Cordon Bleu / Copertă tare
common.buy 199 lei
top
Poilane: The Secrets of the World-Famous Bread Bakery Apollonia Poilane / Copertă tare
common.buy 166 lei
top
Meathead: The Science of Great Barbecue and Grilling Meathead Goldwyn / Copertă tare
common.buy 149 lei
top
Mallmann on Fire Francis Mallman / Copertă tare
common.buy 170 lei
Natural Wine for the People Alice Feiring / Copertă tare
common.buy 82 lei
Big Bob Gibson's BBQ Book Chris Lilly / Carte broșată
common.buy 106 lei
Homemade Broadsheet Media / Copertă tare
common.buy 199 lei

“Eating less meat, but better quality: that is the future of traditional craft butchery. Dierendonck today stands for craft, terroir and passion. With this book I want to pay tribute to all farmers who raise their animals with respect for nature, and to everyone working in the butchery trade, working day and night in cold rooms, surrounding by four walls.” - Hendrik Dierendonck

Hendrik and his father Raymond Dierendonck have grown in recent years into the benchmark for everything to do with meat.

They supply only the highest quality and are followed by any number of top chefs. Dierendonck is one of the pioneers of the international ‘nose-to-tail' philosophy, in which literally every part of the slaughtered animal is utilized. He has specialized particularly in the processing and maturing of exceptional meat, including from the Belgian Red cattle breed from West Flanders.

Enjoy the most delicious classic cuts from the butcher's counter; wonder at the craft and skill of the butcher; and learn to process and prepare meat in the Dierendonck style from the dozens of adventurous and timeless recipes in this book.

The Butcher's Book has grown into a true cult publication in recent years and has now been supplemented with more than 20 achievable, refined recipes from his starred restaurant Carcasse.

With text contributions from Hendrik Dierendonck, René Sépul, Marijke Libert and Stijn Vanderhaeghe, and high-class photographs by Thomas Sweertvaegher, Piet De Kersgieter and Stephan Vanfleteren.

Informații despre carte

Titlu complet The Butcher's Book
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2021
Număr pagini 256
EAN 9789463887946
ISBN 9463887946
Codul Libristo 36616743
Greutatea 1484
Dimensiuni 366 x 235 x 32
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Unofficial Sims Cookbook / Copertă tare
common.buy 86 lei
top
Spanish Love Deception Elena Armas / Carte broșată
common.buy 43 lei
top
Tender is the Flesh Agustina Bazterrica / Carte broșată
common.buy 56 lei
top
Alone With You in the Ether Olivie Blake / Carte broșată
common.buy 62 lei
top
Fire and Blood George Raymond Richard Martin / Carte broșată
common.buy 41 lei
top
Celestial One Line a Day Yao Cheng / Agendă
common.buy 67 lei
top
Feeding Hannibal: A Connoisseur's Cookbook Janice Poon / Copertă tare
common.buy 129 lei
top
The Whole Fish Cookbook Josh Niland / Copertă tare
common.buy 182 lei
top
Franklin Barbecue Collection Aaron Franklin / Carte broșată
common.buy 206 lei
top
Dry Aging Meat at Home Warren R Anderson / Carte broșată
common.buy 80 lei
French Chef Handbook Michel Maincent-Morel / Copertă tare
common.buy 541 lei
Hannibal Thomas Harris / Carte broșată
common.buy 47 lei
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Copertă tare
common.buy 190 lei
reduceri
Hannibal Lecter, My Father Kathy Acker / Carte broșată
common.buy 81 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo