Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Art of Beef Cutting - A Meat Professional's Guide to Butchering and Merchandising

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Art of Beef Cutting - A Meat Professional's Guide to Butchering and Merchandising Kari Underly
Codul Libristo: 04376947
Editura John Wiley & Sons Inc, august 2011
The ultimate guide to beef fundamentals and master cutting techniques An ideal training tool that's... Descrierea completă
? points 109 b top top
240 lei -9 %
216 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
How to Win At Chess Levy Rozman / Copertă tare
common.buy 93 lei
top
Unofficial Sims Cookbook / Copertă tare
common.buy 86 lei
top nou
Come Together Emily Nagoski / Carte broșată
common.buy 91 lei
top
Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork Adam Danforth / Carte broșată
common.buy 137 lei
top
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Copertă tare
common.buy 357 lei
top
MEAT Pat LaFrieda / Copertă tare
common.buy 143 lei
top
UNSHELTERED Barbara Kingsolver / Carte broșată
common.buy 95 lei
Soup Book DK / Copertă tare
common.buy 114 lei
The Butcher's Book Hendrik Dierendonck / Copertă tare
common.buy 242 lei
Butchering Beef Adam Danforth / Carte broșată
common.buy 137 lei
Charcuterie Diary PETER J BOOTH / Copertă tare
common.buy 361 lei
Pure Steak Steffen Eichorn / Copertă tare
common.buy 161 lei
Asian Noodles Maki Watanabe / Carte broșată
common.buy 72 lei
Botulinum Toxin in Aesthetic Medicine Mauricio De Maio / Copertă tare
common.buy 797 lei

The ultimate guide to beef fundamentals and master cutting techniques An ideal training tool that's perfect for use in grocery stores, restaurants, foodservice companies, and culinary schools, as well as by serious home butchers, The Art of Beef Cutting provides clear, up-to-date information on the latest meat cuts and cutting techniques. Written by Kari Underly, a leading expert in meat education, this comprehensive guide covers all the fundamentals of butchery and includes helpful full-color photos of every cut, information on international beef cuts and cooking styles, tips on merchandising and cutting for profit, and expert advice on the best beef-cutting tools. This is the only book on the market to include step-by-step cutting techniques and beef fundamentals along with information on all the beef cuts from each primal Includes charts of NAMP/IMPS numbers, URMIS UPC codes, and main muscles for each beef cut; Latin American cut names and cooking methods; and cooking tips for each cut for easy reference The author is an expert meat cutter who has developed some of the newest meat cuts for the National Cattlemen's Beef Association and created their current retail beef cut charts The Art of Beef Cutting is the perfect reference and training manual for anyone who wants to master the basic techniques of beef fabrication.

Informații despre carte

Titlu complet Art of Beef Cutting - A Meat Professional's Guide to Butchering and Merchandising
Autor Kari Underly
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2011
Număr pagini 240
EAN 9781118029572
ISBN 1118029577
Codul Libristo 04376947
Greutatea 1228
Dimensiuni 223 x 304 x 29
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo