Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Professional Charcuterie

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Professional Charcuterie John Kinsella
Codul Libristo: 04887606
Editura John Wiley & Sons Inc, mai 1996
The complete, contemporary guide to preparing sausages, cured and smoked meats, pates and terrines,... Descrierea completă
? points 215 b
428 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
Salumi Michael Ruhlman / Carte
common.buy 213 lei

The complete, contemporary guide to preparing sausages, cured and smoked meats, pates and terrines, and cured and smoked fish of the highest quality Centuries of skill and imagination have earned charcuterie a revered place in the world of gastronomy, and Professional Charcuterie honors that proud tradition. This working manual and treasury of recipes covers the selection and assembly of ingredients, the most effective use of equipment, and the indispensable basics of food safety. Incorporating a wide variety of meats, seafood, fowl, and game, its range of over 200 enticing, culinary classroom-tested recipes includes all the classics of charcuterie, as well as exceptional contemporary favorites. Step-by-step instructions for smoking and curing are clearly presented, as well as illustrated procedures for preparing and stuffing sausages. Designed for professionals and culinary students as well as home cooks, Professional Charcuterie allows readers to produce superior products upon the very first effort, and to develop their skills to even higher levels.

Informații despre carte

Titlu complet Professional Charcuterie
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 1996
Număr pagini 304
EAN 9780471122371
ISBN 0471122378
Codul Libristo 04887606
Greutatea 764
Dimensiuni 208 x 253 x 19
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Copertă tare
common.buy 151 lei
top
Sauces James Peterson / Copertă tare
common.buy 273 lei
top
White Heat 25 Marco Pierre White / Copertă tare
common.buy 172 lei
top
Home Production of Quality Meats and Sausages Stanley Marianski / Carte broșată
common.buy 143 lei
top
Four-Season Harvest Eliot Coleman / Carte broșată
common.buy 111 lei
French Chef Handbook Michel Maincent-Morel / Copertă tare
common.buy 531 lei
curând
Very Serious Cookbook: Contra Wildair Jeremiah Stone / Copertă tare
common.buy 216 lei
Pate, Confit, Rillette Brian (SchoolCraft College) Polcyn / Copertă tare
common.buy 213 lei
The River Cottage Curing & Smoking Handbook Steven Lamb / Copertă tare
common.buy 97 lei
Charcuterie Michael Ruhlman / Copertă tare
common.buy 174 lei
Book of St John Fergus Henderson / Copertă tare
common.buy 200 lei
In the Charcuterie Taylor Boetticher / Copertă tare
common.buy 167 lei
Charcuterie Diary PETER J BOOTH / Copertă tare
common.buy 357 lei
Polish Sausages, Authentic Recipes And Instructions Stanley Marianski / Carte broșată
common.buy 90 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo