Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture Harold McGee
Codul Libristo: 04061044
Editura Hodder & Stoughton, noiembrie 2004
A masterpiece of gastronomic writing - presenting the science, history and culture of food and cooki... Descrierea completă
? points 129 b top top
312 lei -18 %
255 lei
În depozitul extern Expediem în 3-5 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Copertă tare
common.buy 216 lei
top
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Copertă tare
common.buy 181 lei
top
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Copertă tare
common.buy 414 lei

A masterpiece of gastronomic writing - presenting the science, history and culture of food and cooking. It is the standard reference among professional cooks, as it answers all those long-puzzled over questions such as why do onions make you cry and why does fish go off quicker than meat. When it was originally published in 1986 it won the Andre Simon Food Book of the Year.

Informații despre carte

Titlu complet McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture
Autor Harold McGee
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2004
Număr pagini 896
EAN 9780340831496
ISBN 0340831499
Codul Libristo 04061044
Greutatea 1574
Dimensiuni 158 x 235 x 58
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Unite Me Tahereh Mafi / Carte broșată
common.buy 41 lei
top
The Laws of Human Nature Robert Greene / Carte broșată
common.buy 71 lei
top
Jujutsu Kaisen, Vol. 12 Gege Akutami / Carte broșată
common.buy 47 lei
top
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Copertă tare
common.buy 181 lei
top reduceri
The Flavor Matrix James Briscione / Copertă tare
common.buy 144 lei
top
On Food and Cooking Harold McGee / Copertă tare
common.buy 224 lei
top
It's Kind of a Funny Story Ned Vizzini / Carte broșată
common.buy 52 lei
top
Complete Robuchon Joel Robuchon / Copertă tare
common.buy 143 lei
top
French Patisserie Ecole Ferrandi / Copertă tare
common.buy 255 lei
top
They Both Die at the End Adam Silvera / Carte broșată
common.buy 50 lei
top reduceri
The Score Elle Kennedy / Carte broșată
common.buy 61 lei
top
Momofuku David Chang / Copertă tare
common.buy 154 lei
top
Mastering the Art of French Cooking Volumes 1 & 2 Julia Child / Carte broșată
common.buy 283 lei
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 491 lei
Noma René Redzepi / Copertă tare
common.buy 277 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo