Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Science of Bakery Products

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Science of Bakery Products William P Edwards
Codul Libristo: 04451117
Editura Royal Society of Chemistry, iunie 2007
Ever wondered why bread rises? Or why dough needs to rest? From cakes and biscuits to flat breads an... Descrierea completă
? points 99 b
196 lei
În depozitul extern Expediem în 9-13 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Copertă tare
common.buy 457 lei

Ever wondered why bread rises? Or why dough needs to rest? From cakes and biscuits to flat breads and standard loaves, the diversity of products is remarkable and the chemistry behind these processes is equally fascinating. The Science of Bakery Products explains the science behind bread making and other baked goods. It looks at the chemistry of the ingredients, flour treatments, flour testing and baking machinery. Individual chapters focus on the science of breads, pastry, biscuits, wafers and cakes. The book concludes with a look at some experiments and methods and goes on to discuss some ideas for the future. The Science of Bakery Products is an interesting and easy to read book, aimed at anyone with an interest in everyday chemistry.

Informații despre carte

Titlu complet Science of Bakery Products
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2007
Număr pagini 274
EAN 9780854044863
ISBN 0854044868
Codul Libristo 04451117
Greutatea 550
Dimensiuni 156 x 229 x 18
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Copertă tare
common.buy 216 lei
top
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 390 lei
top
French Patisserie Ecole Ferrandi / Copertă tare
common.buy 255 lei
top
Fingerprint Activities: Animals Fiona Watt / Cu spiră
common.buy 56 lei
Modernist Bread:The Art and Science Nathan Myhrvold / Copertă tare
common.buy 2.849 lei
Italian Baker, Revised Carol Field / Copertă tare
common.buy 181 lei
The Power of Silence: Against the Dictatorship of Noise Cardinal Robert Sarah / Carte broșată
common.buy 89 lei
The Cloister Walk Kathleen Norris / Carte broșată
common.buy 76 lei
Helga's Diary Helga Weiss / Carte broșată
common.buy 64 lei
Bread Science / Carte broșată
common.buy 157 lei
Promise & Fulfillment Stafferton Chris Graeme John Stafferton / Copertă tare
common.buy 225 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo