Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Bread Baking - An Artisan's Perspective

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Bread Baking - An Artisan's Perspective Daniel T. DiMuzio
Codul Libristo: 04390264
Editura John Wiley & Sons Inc, februarie 2009
A guide to making artisan breads practically and profitably, Bread Baking: An Artisan's Perspective... Descrierea completă
? points 129 b
257 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 10-14 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Copertă tare
common.buy 147 lei
top
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Copertă tare
common.buy 237 lei
curând
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Copertă tare
common.buy 229 lei
Edible Forest Gardens, Volume 1 Dave Jacke / Copertă tare
common.buy 343 lei
Minimalist Baker's Everyday Cooking Dana Shultz / Copertă tare
common.buy 155 lei
Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Carte broșată
common.buy 231 lei
Nobu Step by Step Nobu Matsuhisa / Copertă tare
common.buy 172 lei
Edible Forest Gardens, Volume II Dave Jacke / Copertă tare
common.buy 322 lei
Sullivan Street Bakery Cookbook Jim Lahey / Copertă tare
common.buy 181 lei
Bakery Products Science and Technology 2e Weibiao Zhou / Copertă tare
common.buy 1.762 lei

A guide to making artisan breads practically and profitably, Bread Baking: An Artisan's Perspective includes step-by-step instructions on mixing, fermentation, shaping, proofing and retarding, and baking. Written for both experienced and novice bakers, Bread Baking contains more than 150 helpful photos and drawings that illustrate techniques and showcase beautiful artisan bread products. Covering the business of bread-making, this book features practical advice from successful artisan bakers as well as forty plus tested artisan bread formulas, including ciabatta, pain au levain, bagels, honey whole wheat, croissants, and many more. Artisan bread baker and teacher Dan DiMuzio provides invaluable information on troubleshooting, ingredients, laminated dough, and creating dough formulas. Professional bakers and baking and pastry students will benefit from this practical resource to artisan breads.

Informații despre carte

Titlu complet Bread Baking - An Artisan's Perspective
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2009
Număr pagini 272
EAN 9780470138823
ISBN 0470138823
Codul Libristo 04390264
Greutatea 888
Dimensiuni 216 x 284 x 23
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Copertă tare
common.buy 167 lei
top
Call Me By Your Name André Aciman / Carte broșată
common.buy 48 lei
top
Joy of Gluten-Free, Sugar-Free Baking Peter Reinhart / Copertă tare
common.buy 147 lei
top
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Copertă tare
common.buy 461 lei
top
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Copertă tare
common.buy 332 lei
Sourdough School Vanessa Kimbell / Copertă tare
common.buy 128 lei
Modernist Bread:The Art and Science Nathan Myhrvold / Copertă tare
common.buy 2.610 lei
Bread Is Gold Massimo Bottura / Carte broșată
common.buy 178 lei
Seven Deadly Sins Corey Taylor / Carte broșată
common.buy 87 lei
Snug Catana Chetwynd / Copertă tare
common.buy 59 lei
Genius Art (Genius Playing Cards) Rebecca Clarke / Cărți
common.buy 67 lei
Living with Wood Alonso Claudia Martínez / Copertă tare
common.buy 53 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo