Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

gelato. Tecniche, attrezzature, ricette

Limba italianăitaliană
Carte Carte
Carte gelato. Tecniche, attrezzature, ricette Donata Panciera
Codul Libristo: 36762050
Editura Hoepli, octombrie 2020
Un manuale che illustra le tecniche di produzione e di lavorazione del gelato artigianale, rivolto s... Descrierea completă
? points 102 b top top
201 lei
În depozitul extern Expediem în 4-6 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
The Perfect Scoop David Lebovitz / Copertă tare
common.buy 113 lei
top
Italian Artisanal Gelato According to Donata Panciera Donata Panciera / Carte broșată
common.buy 298 lei
arte del gelato. 100 ricette per tutto l'anno Roberto Lobrano / Copertă tare
common.buy 159 lei
VAN LEEUWEN ARTISAN ICE CREAM LAURA O'NEILL / Copertă tare
common.buy 154 lei
Hello, My Name Is Ice Cream Dana Cree / Copertă tare
common.buy 120 lei
Salt and Straw Ice Cream Cookbook Tyler Malek / Copertă tare
common.buy 115 lei
Italian Cooking School, Ice Cream The Silver Spoon Kitchen / Carte broșată
common.buy 64 lei
Ciao Bella Book of Gelato and Sorbetto Danilo Zecchin / Copertă tare
common.buy 120 lei
Gelato italiano Melanie Schirdewahn / Copertă tare
common.buy 90 lei
curând
Gelato, ice creams and sorbets Linda Tubby / Copertă tare
common.buy 75 lei

Un manuale che illustra le tecniche di produzione e di lavorazione del gelato artigianale, rivolto sia ai gelatieri sia ai giovani apprendisti. Nella prima parte, dopo una breve introduzione alla storia del gelato artigianale italiano, sono fornite le indicazioni sulla merceologia dei principali ingredienti. Segue la descrizione di tutte le principali tecniche di produzione del gelato e delle sue varianti (sorbetti e semifreddi). L’ultima parte del manuale contiene più di 100 ricette corredate da fotografie a colori e affiancate da numerosi riferimenti tecnologici e pratici che permettono al lettore di applicare le nozioni acquisite in precedenza. Questo volume è il frutto dell’esperienza decennale dell’autrice, che ha concepito un metodo di lavoro i cui risultati si sono dimostrati eccellenti.

Informații despre carte

Titlu complet gelato. Tecniche, attrezzature, ricette
Limba italiană
Legare Carte - Carte
Data publicării 2020
Număr pagini 338
EAN 9788820392758
Codul Libristo 36762050
Editura Hoepli
Greutatea 1057
Dimensiuni 185 x 230 x 23
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Copertă tare
common.buy 181 lei
top
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 224 lei
top
French Patisserie Ecole Ferrandi / Copertă tare
common.buy 255 lei
top
Happy Sexy Millionaire Steven Bartlett / Carte broșată
common.buy 91 lei
top
Little Tarts Meike Schaling / Copertă tare
common.buy 114 lei
top
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Copertă tare
common.buy 279 lei
top
In Francia per amore Jennifer Bohnet / Carte broșată
common.buy 26 lei
top
Frozen Desserts The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 432 lei
top
Gelato Fiasco Joshua Davis / Copertă tare
common.buy 140 lei
top
Gelato / Copertă tare
common.buy 159 lei
Pastry Love Joanne Chang / Copertă tare
common.buy 181 lei
Juicing Bible Pat Crocker / Carte broșată
common.buy 109 lei
Ice Cream H. Douglas Goff / Carte broșată
common.buy 590 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo