Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Gelato and Gourmet Frozen Desserts - A Professional Learning Guide

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Gelato and Gourmet Frozen Desserts - A Professional Learning Guide Luciano Ferrari
Codul Libristo: 08363606
Editura Lulu.com, februarie 2011
This textbook offers a large number of classical and modern recipes to manufacture gourmet Gelato, S... Descrierea completă
? points 53 b
105 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
French Patisserie Ecole Ferrandi / Copertă tare
common.buy 245 lei
top
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Copertă tare
common.buy 418 lei
top reduceri
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Copertă tare
common.buy 209 lei
top
Chocolate Ferrandi Paris / Copertă tare
common.buy 137 lei
top
Celler de Can Roca Joan Roca / Copertă tare
common.buy 164 lei
top
Italian Artisanal Gelato According to Donata Panciera Donata Panciera / Carte broșată
common.buy 311 lei
top
Frozen Desserts The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 406 lei
top
Art of Flavour Daniel Patterson / Copertă tare
common.buy 110 lei
top
Gelato Fiasco Joshua Davis / Copertă tare
common.buy 125 lei
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Copertă tare
common.buy 110 lei
curând
Patisserie: French Pastry Master Class Philippe Urraca / Copertă tare
common.buy 211 lei
Mexico from the Inside Out Enrique Olvera / Copertă tare
common.buy 271 lei
Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Carte broșată
common.buy 237 lei
Heston Blumenthal at Home Heston Blumenthal / Copertă tare
common.buy 264 lei
curând
Arzak Secrets Juan Mari Arzak / Copertă tare
common.buy 164 lei
Amorino Guide to Gelato Bob Mitchell / Copertă tare
common.buy 108 lei

This textbook offers a large number of classical and modern recipes to manufacture gourmet Gelato, Sorbet, Sherbet, Ice Cream, Water Ice and Frozen Custard. The mission of this work is to introduce and to direct with a very practical yet professional appro

Informații despre carte

Titlu complet Gelato and Gourmet Frozen Desserts - A Professional Learning Guide
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2011
Număr pagini 208
EAN 9781409288503
ISBN 9781409288503
Codul Libristo 08363606
Editura Lulu.com
Greutatea 282
Dimensiuni 209 x 148 x 16
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top reduceri
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Copertă tare
common.buy 165 lei
top
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Copertă tare
common.buy 162 lei
top
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Copertă tare
common.buy 191 lei
top
On Food and Cooking Harold McGee / Copertă tare
common.buy 227 lei
top
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Carte broșată
common.buy 117 lei
top
The Perfect Scoop David Lebovitz / Copertă tare
common.buy 114 lei
top
Under Pressure Thomas Keller / Copertă tare
common.buy 337 lei
top
Ice Cream H. Douglas Goff / Carte broșată
common.buy 588 lei
top
elBulli 2005 - 2011 Albert Adria / Copertă tare
common.buy 2.897 lei
Art of Mexican Cooking Diana Kennedy / Copertă tare
common.buy 148 lei
curând
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Copertă tare
common.buy 327 lei
Craft Gin Making Rachel Hicks / Carte broșată
common.buy 91 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo