Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Confectionery Science and Technology

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Confectionery Science and Technology Richard W Hartel
Codul Libristo: 16380819
Editura Springer International Publishing AG, octombrie 2017
This book examines both the primary ingredients and the processing technology for making candies. In... Descrierea completă
? points 403 b
809 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 388 lei
top
Scent and Chemistry - The Molecular World of Odors Gunther Ohloff / Carte broșată
common.buy 422 lei
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 489 lei
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Copertă tare
common.buy 358 lei
Flavor Equation / Copertă tare
common.buy 141 lei
Science of Chocolate Stephen Beckett / Carte broșată
common.buy 201 lei
Science of Bakery Products William P Edwards / Copertă tare
common.buy 203 lei
Sugar Confectionery Manufacture E. B. Jackson / Copertă tare
common.buy 1.724 lei
Chocolatier's Kitchen / Copertă tare
common.buy 788 lei
Bakery Products Science and Technology 2e Weibiao Zhou / Copertă tare
common.buy 1.773 lei
Cake Book / Copertă tare
common.buy 102 lei
World Vegetables: Principles, Production and Nutritive Values Vincent E. Rubatzky / Copertă tare
common.buy 2.181 lei
Starter Cultures in Food Production Barbara Speranza / Copertă tare
common.buy 1.210 lei
Modern Confectioner [electronic Resource] William Jeanes / Carte broșată
common.buy 130 lei
Candy-Making Revolutionized / Carte broșată
common.buy 65 lei

This book examines both the primary ingredients and the processing technology for making candies. In the first two sections, the chemistry, structure, and physical properties of the primary ingredients are described, as are the characteristics of commercial ingredients. The third and fourth sections explore the processing steps for each of the major confectionary groups. The manner in which ingredients function together to provide the desired texture and sensory properties of the product is analyzed, and chemical reactions and physical changes that occur during processing are examined. Practical tips and common problems are also discussed in each section. Designed as a complete reference and guide, Confectionary Science and Technology provides personnel in industry with solutions to the problems concerning the manufacture of high-quality confectionary products.

Informații despre carte

Titlu complet Confectionery Science and Technology
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2017
Număr pagini 536
EAN 9783319617404
ISBN 3319617400
Codul Libristo 16380819
Greutatea 1246
Dimensiuni 186 x 263 x 37
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo