Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Starter Cultures in Food Production

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Starter Cultures in Food Production Barbara Speranza
Codul Libristo: 10000401
Editura John Wiley & Sons Inc, februarie 2017
This book aims to describe the most recent insights into starter cultures. The book will open with a... Descrierea completă
? points 569 b
1.125 lei
șansă 50% Şanse de a obține acest titlu Când primesc cărțile?

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Confectionery Science and Technology Richard W Hartel / Copertă tare
common.buy 823 lei
Technology of Cheesemaking 2e Barry A. Law / Copertă tare
common.buy 1.461 lei
Cheeses of Italy: Science and Technology Marco Gobbetti / Copertă tare
common.buy 680 lei
Bakery Technology and Engineering Samuel A. Matz / Copertă tare
common.buy 1.241 lei
Dairy Product Technology Recent Advances K. Muthuchelian / Copertă tare
common.buy 521 lei
Die Aufloesung Von Aktienfonds Bjorn Zollenkop / Carte broșată
common.buy 372 lei
Love & Life Sherlock K Pippins / Carte broșată
common.buy 48 lei
Eschatologie und Schoepfung Martin Evang / Copertă tare
common.buy 1.398 lei
Nachlieferungen zu meinem Leben Johann George Scheffner / Carte broșată
common.buy 76 lei
curând
Discovery and Decision: Rebecca Bryant / Copertă tare
common.buy 367 lei
Collected Papers James Meade V4 / Carte broșată
common.buy 327 lei
Bakery Science and Cereal Technology Neelam Khetarpaul / Copertă tare
common.buy 418 lei

This book aims to describe the most recent insights into starter cultures. The book will open with a brief description of the current selection protocols and industrial production of starter cultures. After a first section focusing on the innovative research aspects of starter cultures in food production, the second section will include case studies for the selection of new starter cultures for different food products: sourdough and cereal based foods, table olives and vegetables, dairy and meat products, fish and wine. The final chapters will be devoted to the role of lactic acid bacteria in alkaline fermentations and ethnic fermented foods.§§What makes it different?§A book describing the new ideas in the field of starter cultures and some case-studies for their application, could provide a tentative answer to the emerging issue facing food producers and researchers of how to use starter cultures and how a microorganism could play a significant role in the complex process of food innovation.

Informații despre carte

Titlu complet Starter Cultures in Food Production
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2017
Număr pagini 440
EAN 9781118933763
ISBN 1118933761
Codul Libristo 10000401
Greutatea 990
Dimensiuni 252 x 179 x 25
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo