Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Encyclopedia of Chocolate: Essential Recipes and Techniques

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Encyclopedia of Chocolate: Essential Recipes and Techniques FREDERIC BAU
Codul Libristo: 18810207
Editura Editions Flammarion, aprilie 2018
The Valrhona cooking school presents everything the amateur or professional baker needs to learn abo... Descrierea completă
? points 72 b curând curând
174 lei -18 %
142 lei
Retipărire preconizată Termenul este necunoscut Termenul este necunoscut

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Copertă tare
common.buy 199 lei
top
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Copertă tare
common.buy 166 lei
top
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Copertă tare
common.buy 114 lei
top
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Carte broșată
common.buy 115 lei
top
Little Tarts Meike Schaling / Copertă tare
common.buy 115 lei
top
Chocolate Ferrandi Paris / Copertă tare
common.buy 142 lei
top
Japanese Patisserie James Campbell / Copertă tare
common.buy 99 lei
top
Le Cordon Bleu Chocolate Bible Le Cordon Bleu / Copertă tare
common.buy 199 lei
Rum Isabel Boons / Copertă tare
common.buy 157 lei
Making Chocolate Todd Masonis / Copertă tare
common.buy 170 lei
And a Bottle of Rum Wayne Curtis / Carte broșată
common.buy 89 lei
Chocolate Kirsten Tibballs / Copertă tare
common.buy 114 lei
Fleurs Cédric Grolet / Copertă tare
common.buy 271 lei
Bean to Bar Chocolate Megan Giller / Copertă tare
common.buy 88 lei

The Valrhona cooking school presents everything the amateur or professional baker needs to learn about cooking with chocolate.
   
One hundred fundamental techniques and more than a hundred recipes are explained with step-by-step photographs and clear instructions. Home chefs will learn chocolate basics (tempering, ganaches,pralines), baker’s secrets (marbling, faultless cake crusts, beating egg whites), and how to make candy fillings, decorations, doughs, cream and mousse bases, ice creams and sorbets, and sauces. Bakers can refer back to these building blocks as they progress with an increasing level of expertise through recipes from icing and cookie dough to macaroons and impressive mounted desserts.
 
Recipes include the great classics (Black Forest cake, profiteroles), tarts and tartlets (chocolate-pear, nut caramel), shared delights, teatime treats (chocolate-vanilla waffles, brownies), iced desserts (chocolate cappuccino parfait, raspberry meringue with hot chocolate sauce), special-occasion splurges (dark chocolate fondue, hazelnut-praline Yule log), candies and confections (truffles, lollipops, chocolate-covered cherries), and savory dishes using chocolate.

Visual dictionaries of basic equipment and commonly used ingredients, tips for conserving chocolate,a guide to cocoa content, a glossary, and detailed indexes complete the volume.

Informații despre carte

Titlu complet Encyclopedia of Chocolate: Essential Recipes and Techniques
Autor FREDERIC BAU
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2018
Număr pagini 416
EAN 9782080203663
ISBN 9782080203663
Codul Libristo 18810207
Greutatea 1526
Dimensiuni 198 x 247 x 33
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Gravity Falls Journal 3 Rob Ronzetti / Copertă tare
common.buy 98 lei
top
It Didn't Start With You Mark Wolynn / Carte broșată
common.buy 78 lei
top
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 224 lei
top
Pasta Grannies: The Official Cookbook Vicki Bennison / Copertă tare
common.buy 143 lei
top
Fangs Sarah Andersen / Copertă tare
common.buy 69 lei
top
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Copertă tare
common.buy 265 lei
top
78-Storey Treehouse Andy Griffiths / Carte broșată
common.buy 43 lei
top
Alfa Romeo 916 GTV and Spider Robert Foskett / Copertă tare
common.buy 157 lei
top
Le Cordon Bleu Bakery School / Copertă tare
common.buy 199 lei
curând
Gennaro's Fast Cook Italian Gennaro Contaldo / Copertă tare
common.buy 114 lei
Dead Dead Demon's Dededede Destruction, Vol. 2 Inio Asano / Carte broșată
common.buy 64 lei
His Dark Materials, 3 Vols. Philip Pullman / Carte broșată
common.buy 114 lei
Magical Child Joseph Chilton Pearce / Carte broșată
common.buy 72 lei
Animation in Sugar: Take 2 Carlos Lischetti / Copertă tare
common.buy 199 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo