Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Taste of Bread Raymond Calvel
Codul Libristo: 05258995
Editura Springer-Verlag New York Inc., octombrie 2013
At last, Raymond Calvel's Le Gout du Pain is available in English, translated by Ronald Wirtz. Mr. C... Descrierea completă
? points 467 b
941 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
A Good Girl's Guide to Murder Holly Jackson / Carte broșată
common.buy 47 lei
top
Opera Patisserie Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 256 lei
top
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 219 lei
top
Boys Omnibus Vol. 1 TPB Garth Ennis / Carte broșată
common.buy 134 lei
top
Poilane: The Secrets of the World-Famous Bread Bakery Apollonia Poilane / Copertă tare
common.buy 169 lei
top
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Copertă tare
common.buy 149 lei
top
SpongeBob Comics: Book 1: Silly Sea Stories Stephen Hillenburg / Carte broșată
common.buy 58 lei
top
All Rhodes Lead Here Mariana Zapata / Carte broșată
common.buy 58 lei
top
Nier: Automata - Yorha Boys Yoko Taro / Carte broșată
common.buy 67 lei
top
SAS and Special Forces Fitness Training John 'Lofty' Wiseman / Carte broșată
common.buy 117 lei
Academic Writing BAILEY / Carte broșată
common.buy 192 lei
No Nonsense Spanish Workbook Caitlin H Cuneo / Carte broșată
common.buy 89 lei

At last, Raymond Calvel's Le Gout du Pain is available in English, translated by Ronald Wirtz. Mr. Calvel is known throughout the world for his research on the production of quality French and European hearth breads. §§The Taste of Bread is a thorough guide to the elements and principles behind the production of good-tasting bread, including a broad variety of bread products as flavored breads, breadsticks, croissants, brioches, and other regional baked goods. Each important aspect of the process is covered:§§wheat and milling §§characteristics of breadmaking flour §§dough composition§§oxidation in the mixing process§§leavening and fermentation §§effects of dough division and formation §§baking and equipment§§storage§§The English edition provides notes and information specifically on the use of North American flours and includes recipes in both metric and US units. Enhanced with new black-and-white and color photography, The Taste of Bread will be a key resource for bakers and other culinary professionals and students who must understand the complex elements that yield quality breads.§

Informații despre carte

Titlu complet Taste of Bread
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2013
Număr pagini 207
EAN 9781475768114
ISBN 1475768117
Codul Libristo 05258995
Greutatea 620
Dimensiuni 212 x 280 x 13
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo