Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Bakery Science and Cereal Technology

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Bakery Science and Cereal Technology Neelam Khetarpaul
Codul Libristo: 09327490
Editura Astral International Pvt Ltd, ianuarie 2013
Bakery Science and Cereal Technology is one of the important courses being offered to undergraduate... Descrierea completă
? points 212 b
418 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 389 lei
Experimenting with Babies Shaun Gallagher / Carte broșată
common.buy 85 lei
How Baking Works James Morton / Copertă tare
common.buy 143 lei
Science of Bakery Products William P Edwards / Copertă tare
common.buy 196 lei
Pád cařihradu - CDmp3 Mika Waltari / Audio CD
common.buy 63 lei
Confectionery Science and Technology Richard W Hartel / Copertă tare
common.buy 823 lei
Technology of Cheesemaking 2e Barry A. Law / Copertă tare
common.buy 1.461 lei
Cheeses of Italy: Science and Technology Marco Gobbetti / Copertă tare
common.buy 680 lei
Jay Haley On Milton H. Erickson Jay Haley / Carte broșată
common.buy 344 lei
Starter Cultures in Food Production Barbara Speranza / Copertă tare
common.buy 1.125 lei
Banding Together Jennifer C. Lena / Carte broșată
common.buy 215 lei
Baking Martha Day / Copertă tare
common.buy 163 lei
Der Gablonzer Glasknopf Jörg Berning / Carte broșată
common.buy 120 lei
Bakery Technology and Engineering Samuel A. Matz / Copertă tare
common.buy 1.241 lei
Dairy Product Technology Recent Advances K. Muthuchelian / Copertă tare
common.buy 521 lei

Bakery Science and Cereal Technology is one of the important courses being offered to undergraduate students as a professional elective. Through this course the students shall acquire adequate knowledge of structure, nutrient composition and processing of various cereals particularly those which are used in bakery industry, milling of wheat, physico-chemical and functional properties of cereals, role and storage of ingredients used in baking, types and grades of flour, baked products prepared by hard and soft wheat, viz., bread, cakes, crackers, cookies, wafers etc, losses in baking, quality evaluation, standards, packaging and sale of bakery products, and prospects and problems of bakery industry. This book containing the above information can also be used as a technical guide and reference book to personnel engaged in bakeries.

Informații despre carte

Titlu complet Bakery Science and Cereal Technology
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2013
Număr pagini 318
EAN 9788170359609
ISBN 8170359600
Codul Libristo 09327490
Greutatea 572
Dimensiuni 140 x 216 x 19
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo