Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Professional Patisserie: For Levels 2, 3 and Professional Chefs

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Professional Patisserie: For Levels 2, 3 and Professional Chefs Mick Burke
Codul Libristo: 01990064
Editura Hodder Education, septembrie 2013
Invest in the future with this resource which covers all the knowledge needed to master the specific... Descrierea completă
? points 158 b top top
314 lei
În depozitul extern Expediem în 3-5 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
French Patisserie Ecole Ferrandi / Copertă tare
common.buy 264 lei
top
French Boulangerie Ferrandi Paris / Copertă tare
common.buy 161 lei
top
Viennoiserie, Leçons en pas à pas Cyrille Van der Stuyft / Carte broșată
common.buy 376 lei
top
La pâtisserie de Jeffrey Cagnes Jeffrey Cagnes / Carte broșată
common.buy 214 lei
top
Pastry Chef Handbook: La Patisserie de Reference Jean Michel Truchelut / Copertă tare
common.buy 415 lei

Invest in the future with this resource which covers all the knowledge needed to master the specific skills required to excel at Levels 2 and 3 and beyond into a career as a pastry chef. Professional Patisserie, written by leading chef lecturers who have been pastry chefs at the Ritz and Claridge's, includes everything needed to help develop industry-standard skills and knowledge, whether you are starting at Level 2, working towards Level 3, or looking to advance existing skills further. - Master essential skills with step-by-step photo sequences and 400 colour photographs that illustrate hundreds of different skills, products and processes, from petit fours to chocolate and decorative pieces - Navigate your way through each chapter easily with helpful grids identifying the recipes suitable for Level 2, Level 3 or the more advanced practitioner - Learn from past mistakes with 'What went wrong?' sections that give clear analysis supported by photographs

Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Haunting Adeline H. D. Carlton / Carte broșată
common.buy 136 lei
top
Opera Patisserie Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 271 lei
top
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Copertă tare
common.buy 200 lei
top
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 220 lei
top
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 391 lei
top
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Carte broșată
common.buy 115 lei
top
Little Tarts Meike Schaling / Copertă tare
common.buy 115 lei
top
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Copertă tare
common.buy 300 lei
top
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Copertă tare
common.buy 330 lei
top
Martha Stewart's Baking Handbook Martha Stewart / Copertă tare
common.buy 170 lei
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 492 lei
Professional Baking, 8th Edition Wayne Gisslen / Copertă tare
common.buy 811 lei
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Copertă tare
common.buy 177 lei
Modern French Pastry Cheryl Wakerhauser / Copertă tare
common.buy 113 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo