Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Modernist Cooking Made Easy: Getting Started: An Introduction to the Techniques, Ingredients and Recipes of Molecular Gastronomy

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Modernist Cooking Made Easy: Getting Started: An Introduction to the Techniques, Ingredients and Recipes of Molecular Gastronomy Jason Logsdon
Codul Libristo: 17121367
Are you interested in molecular gastronomy and modernist cuisine but can't find any accessible infor... Descrierea completă
? points 68 b
135 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Twisted Love Ana Huang / Carte broșată
common.buy 45 lei
top
Throne of Glass Box Set (Paperback) Sarah J. Maasová / Carte broșată
common.buy 414 lei
top
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Copertă tare
common.buy 216 lei
top
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Copertă tare
common.buy 181 lei
top
Liquid Intelligence Dave Arnold / Copertă tare
common.buy 178 lei
top
The Bridgerton Collection Julia Quinn / Carte broșată
common.buy 227 lei
top
The Silver Spoon Alberto Capatti / Copertă tare
common.buy 244 lei
top
Molecular Gastronomy H This / Carte broșată
common.buy 79 lei
top
Jane Austen Boxed Set Jane Austen / Carte broșată
common.buy 325 lei
top
Bread - A Baker's Book of Techniques and Recipes, 3e Jeffrey Hamelman / Copertă tare
common.buy 323 lei
top
Celler de Can Roca Joan Roca / Copertă tare
common.buy 171 lei
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Copertă tare
common.buy 720 lei
Numberblocks Number Bonds: A Wipe-Clean Book Sweet Cherry Publishing / Cărți pliante
common.buy 58 lei

Are you interested in molecular gastronomy and modernist cuisine but can't find any accessible information for getting started? Are you looking for an easy to understand introduction to the techniques, ingredients, and recipes of modernist cookin

Informații despre carte

Titlu complet Modernist Cooking Made Easy: Getting Started: An Introduction to the Techniques, Ingredients and Recipes of Molecular Gastronomy
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2012
Număr pagini 252
EAN 9781481063319
ISBN 1481063316
Codul Libristo 17121367
Greutatea 439
Dimensiuni 191 x 235 x 13
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo