Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Kitchen as Laboratory

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Kitchen as Laboratory Cesar Vega
Codul Libristo: 01288733
Editura Columbia University Press, august 2013
Eating is a multisensory experience, yet chefs and scientists have only recently begun to deconstruc... Descrierea completă
? points 85 b
168 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 10-14 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Copertă tare
common.buy 216 lei
top
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Copertă tare
common.buy 181 lei
top
On Food and Cooking Harold McGee / Copertă tare
common.buy 205 lei
top reduceri
Bar Chef Christiaan Rollich / Copertă tare
common.buy 121 lei
top
Under Pressure Thomas Keller / Copertă tare
common.buy 312 lei
top
Pasta Masterclass / Copertă tare
common.buy 148 lei
top
Cocktail Codex Alex Day / Copertă tare
common.buy 154 lei
top
Molecular Gastronomy H This / Carte broșată
common.buy 79 lei
Death & Co Welcome Home Nick Fauchald / Copertă tare
common.buy 170 lei
Dead Dead Demon's Dededede Destruction, Vol. 6 Inio Asano / Carte broșată
common.buy 58 lei
Disfrutar Volume 2 CASTRO / Copertă tare
common.buy 1.134 lei
Flavor Equation / Copertă tare
common.buy 156 lei
Science of Cooking Peter Barham / Carte broșată
common.buy 375 lei

Eating is a multisensory experience, yet chefs and scientists have only recently begun to deconstruct food's components, setting the stage for science-based cooking. In this global collaboration of essays, chefs and scientists advance culinary knowledge by testing hypotheses rooted in the physical and chemical properties of food. Using traditional and cutting-edge tools, ingredients, and techniques, these pioneers create, and sometimes revamp, dishes that respond to specific desires and serve up an original encounter with gastronomic practice. From the seemingly mundane to the food fantastic -- from grilled cheese sandwiches, pizzas, and soft-boiled eggs to Turkish ice cream, sugar glasses, and jellified beads -- the essays in The Kitchen as Laboratory cover a range of creations and their history and culture. They consider the significance of an eater's background and dining atmosphere and the importance of a chef's methods, as well as the strategies used to create a great diversity of foods and dishes. This collection will delight experts and amateurs alike, especially as restaurants rely more on science-based cooking and recreational cooks increasingly explore the physics and chemistry behind their art. Contributors end each essay with their personal thoughts on food, cooking, and science, offering rare insight into a professional's passion for playing with food.

Informații despre carte

Titlu complet Kitchen as Laboratory
Autor Cesar Vega
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2013
Număr pagini 336
EAN 9780231153454
ISBN 0231153457
Codul Libristo 01288733
Greutatea 540
Dimensiuni 156 x 236 x 18
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo