Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Advanced Professional Pastry Chef 4e

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Advanced Professional Pastry Chef 4e Bo Friberg
Codul Libristo: 04478541
Editura John Wiley & Sons Inc, iulie 2003
Up-to-date, advanced techniques for the professional pastry chef and serious home baker The Advanced... Descrierea completă
? points 188 b
374 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top reduceri
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Copertă tare
common.buy 152 lei
top
Tartine Bread Chad Robertson / Copertă tare
common.buy 160 lei
top
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Copertă tare
common.buy 157 lei
top
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Carte broșată
common.buy 111 lei
top
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Copertă tare
common.buy 460 lei
top
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Copertă tare
common.buy 331 lei
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 484 lei
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Copertă tare
common.buy 191 lei
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Copertă tare
common.buy 355 lei
Italian Baker, Revised Carol Field / Copertă tare
common.buy 167 lei
Macarons Pierre Herme / Copertă tare
common.buy 143 lei
curând
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Copertă tare
common.buy 228 lei
Animation in Sugar: Take 2 Carlos Lischetti / Copertă tare
common.buy 200 lei
Animation in Sugar Carlos Lischetti / Copertă tare
common.buy 172 lei

Up-to-date, advanced techniques for the professional pastry chef and serious home baker The Advanced Professional Pastry Chef brings up-to-date coverage of the latest baking and pastry techniques to a new generation of pastry chefs and serious home bakers. This book covers advanced material and - like chef Bo's classic The Professional Pastry Chef: Fundamentals of Baking and Pastry, Fourth Edition - contains contemporary information to meet the needs of today's pastry kitchen. This volume contains nearly 500 recipes, which emphasize the techniques and presentations offered in top restaurants and bakeshops today. Topics covered in depth include:* Decorated cakes* Modernist desserts* Wedding cakes and holiday favorites* Sugar work* Marzipan figures* Chocolate decorationsIllustrated step-by-step instructions demystify even the most complex techniques and preparations, while over 100 vivid color photographs bring finished dishes to life.

Informații despre carte

Titlu complet Advanced Professional Pastry Chef 4e
Autor Bo Friberg
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2003
Număr pagini 864
EAN 9780471359265
ISBN 0471359262
Codul Libristo 04478541
Greutatea 2746
Dimensiuni 227 x 283 x 47
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo