Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

INSTITUT PAUL BOCUSE. LA ESCUELA DE LA EXCELENCIA CULINARIA

Limba spaniolăspaniolă
Carte Copertă tare
Carte INSTITUT PAUL BOCUSE. LA ESCUELA DE LA EXCELENCIA CULINARIA INSTITUT PAUL BOCUSE
Codul Libristo: 36914699
Editura Larousse, octombrie 2021
Tercera edición de un libro que se ha convertido en un referente esencial de cualquier biblioteca ga... Descrierea completă
? points 154 b
322 lei -5 %
306 lei
În depozitul extern Expediem în 4-6 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Copertă tare
common.buy 200 lei
top
The Flavor Matrix James Briscione / Copertă tare
common.buy 167 lei
top
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Copertă tare
common.buy 393 lei
top
Ritz London John Williams / Copertă tare
common.buy 195 lei
top
MIRAZUR (ENGLISH NE REDUX) MAURO COLAGRECO / Copertă tare
common.buy 180 lei
top reduceri
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Copertă tare
common.buy 241 lei
top
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Copertă tare
common.buy 339 lei
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 484 lei
Complete Bocuse Paul Bocuse / Copertă tare
common.buy 160 lei
Ojos IWONA CHMIELEWSKA / Carte broșată
common.buy 89 lei
He loved me some days. I'm sure he did. Charlotte Eriksson / Carte broșată
common.buy 80 lei
Die hohe Schule des Kochens Institut Paul Bocuse / Copertă tare
common.buy 214 lei

Tercera edición de un libro que se ha convertido en un referente esencial de cualquier biblioteca gastronómica. Abra las puertas de su cocina a la escuela de la excelencia culinaria y descubra todos los secretos de la gastronomía francesa siguiendo paso a paso a los chefs del Institut Paul Bocuse. 250 técnicas ilustradas paso a paso para dominar los procesos básicos y el savoir-faire más elaborado de la gastronomía francesa. Con 70 recetas inéditas propuestas por los chefs del Institut, desde las más accesibles hasta las más innovadoras. Más de 1.800 fotografías. Textos detallados para entenderlo todo acerca de la utilización de los productos, los modos de cocción y los principios de conservación... Y, para llegar incluso más lejos, ¡los secretos de los maridajes de platos y vinos y de las artes de la mesa!

Informații despre carte

Titlu complet INSTITUT PAUL BOCUSE. LA ESCUELA DE LA EXCELENCIA CULINARIA
Limba spaniolă
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2021
Număr pagini 720
EAN 9788418473067
Codul Libristo 36914699
Editura Larousse
Greutatea 4338
Dimensiuni 265 x 300
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo