Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Guide To Modern Cookery - Part II.

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Guide To Modern Cookery - Part II. G. A. Escoffier
Codul Libristo: 03174833
Editura Read Books, octombrie 2008
This vintage book contains the second part of to G. A. Escoffier's 'Guide to Modern Cookery'. This g... Descrierea completă
? points 110 b
221 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Repertoire de la Cuisine L. Saulnier / Copertă tare
common.buy 147 lei
Black Venus Angela Carter / Carte broșată
common.buy 54 lei
Modern Baking Donna Hay / Copertă tare
common.buy 183 lei
Meditations On Middle Earth Karen Haber / Carte broșată
common.buy 71 lei
Guide To Modern Cookery - Part I. G. A. Escoffier / Carte broșată
common.buy 226 lei
London Past and Present Michael Barrett / Copertă tare
common.buy 118 lei
Prince of the House of David J H (Joseph Holt) Ingraham / Carte broșată
common.buy 194 lei
It's Messy: On Boys, Boobs, and Badass Women Amanda de Cadenet / Audio
common.buy 226 lei
Evlilik Meselesi Jeffrey Eugenides / Carte broșată
common.buy 109 lei
curând
Reflecting Warfighter Needs in Air Force Programs Paul K Davis / Carte broșată
common.buy 115 lei

This vintage book contains the second part of to G. A. Escoffier's 'Guide to Modern Cookery'. This guide contains a wealth of useful and practicable information on the preparation and cooking of a variety of different dishes, and will be of considerable utility to the discerning cooking enthusiast. The chapters of this book include: Relevés and Entrées, Poultry and Game, Roasts and Salads, Vegetables and Farinaceous Products, Savouries, Entremets, Ices and Sherberts, Drinks and Refreshments, and Fruit-Stews and Jams. A worthy addition to any collection of gastronomical literature, this vintage cookbook is not to be missed by the discerning collector. We are republishing this book now in an affordable, modern edition, complete with a specially commissioned new biography of the author.

Informații despre carte

Titlu complet Guide To Modern Cookery - Part II.
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2008
Număr pagini 524
EAN 9781443758680
ISBN 9781443758680
Codul Libristo 03174833
Editura Read Books
Greutatea 906
Dimensiuni 193 x 221 x 32
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo