Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Seafoods Cesarettin Alasalvar
Codul Libristo: 01563698
Editura Springer, Berlin, iunie 2002
Seafoods covers selected but most important aspects of fish processing with emphasis on quality, tec... Descrierea completă
? points 318 b
641 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Design for Six Sigma Kai Yang / Copertă tare
common.buy 746 lei
Sales Therapy Grant Leboff / Carte broșată
common.buy 125 lei
Muscle Foods Burdette C. Breidenstein / Copertă tare
common.buy 1.446 lei
North Atlantic Seafood Alan Davidson / Carte broșată
common.buy 176 lei
Electric Pullman Lawrence A Brough / Copertă tare
common.buy 171 lei
American Tuna Andrew F Smith / Copertă tare
common.buy 231 lei
Handbook of Seafood Quality, Safety and Health Applications Cesarettin Alasalvar / Copertă tare
common.buy 1.714 lei
Quality Attributes of Muscle Foods Chi-Tang Ho / Copertă tare
common.buy 986 lei
curând
Attachment in Common Sense and Doodles Miriam Silver / Carte broșată
common.buy 108 lei
Mirror Garden Zara Houshmand / Carte broșată
common.buy 78 lei
Regional Policy in a Changing World Niles Hansen / Copertă tare
common.buy 1.273 lei
Dietary 3 and 6 Fatty Acids Corraldo Galli / Carte broșată
common.buy 325 lei
Group Cognitive-Behavioral Therapy of Anxiety PeterJ Norton / Copertă tare
common.buy 283 lei
Understanding the Japanese Food and Agrimarket Andrew D. O'Rourke / Copertă tare
common.buy 651 lei
Seafoods - Technology, Quality and Nutraceutical Applications Cesarettin Alasalvar / Carte broșată
common.buy 654 lei

Seafoods covers selected but most important aspects of fish processing with emphasis on quality, technology and nutraceutical applications in an up-to-date survey. The aspects of seafood quality covered range from the impact of slaughter procedures, through protein functionality, texture, flavour, histamine toxicity to the important aspects of practical evaluation of quality and measurement of fish content. Technological aspects concentrate on automation in fish processing, waste water treatment and possible uses of value added products from fish waste. With respect to novel applications of the marine resource the important areas of marine nutraceuticals/functional foods are discussed in detail. This book is highly recommended for scientists and technologists in the seafood industries. It is also of proven value to fish processing professionals, quality managers, processors, nutritional and sensory scientists.

Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo