Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Quality Attributes of Muscle Foods

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Quality Attributes of Muscle Foods Chi-Tang Ho
Codul Libristo: 05247101
Editura Springer Science+Business Media, iunie 1999
A major challenge for the meat and seafood industries continues to be that of pro ducing high-qualit... Descrierea completă
? points 488 b
983 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Der Dino-Planet in 3D, 1 Blu-ray Beverly Maguire / Blu-ray
common.buy 92 lei
Oyster Rebecca Stott / Carte broșată
common.buy 146 lei
American Tuna Andrew F Smith / Copertă tare
common.buy 230 lei
Social Reach Tian-jia Dong / Carte broșată
common.buy 306 lei
Handbook of Seafood Quality, Safety and Health Applications Cesarettin Alasalvar / Copertă tare
common.buy 1.710 lei
Gun Control and Gun Rights David B. Kopel / Copertă tare
common.buy 572 lei
Dietary 3 and 6 Fatty Acids Corraldo Galli / Carte broșată
common.buy 324 lei
It's All Good John Sinclair / Carte broșată
common.buy 106 lei
Seafoods Cesarettin Alasalvar / Copertă tare
common.buy 640 lei
Cinema at the Margins Wheeler W. Dixon / Copertă tare
common.buy 691 lei
Restoration Covenant -- Volume 2 Perez / Carte broșată
common.buy 61 lei
Picayune Creaole Cookbook Picayune / Carte broșată
common.buy 121 lei
First Voyage round the World James Cook / Carte broșată
common.buy 388 lei

A major challenge for the meat and seafood industries continues to be that of pro ducing high-quality, wholesome products. Consumers' demand for reduced-fat, low-fat, and fat-free meats (red meat, poultry, and seafood) with acceptable flavor, texture, and other sensory characteristics or those similar to typical, traditional high-fat meats has im parted further urgency to rising to this challenge. Consequently, meat scientists strive to develop different antemortem strategies as well as to improve on existing postmortem processing technologies in order to meet this consumer demand. While the microbiological quality of meat, meat products, and seafoods is important from a food safety standpoint, it is the physicochemical attributes and the interactions of the various chemical components of muscle and ingredients which directly influence the product palatability and consumer acceptability. Virtually every step in production and processing, including animal dietary regime, antemortem stress conditions, postmortem handling, product formulation, temperature of processing, packaging, and storage, affects the quality attributes of muscle foods.

Informații despre carte

Titlu complet Quality Attributes of Muscle Foods
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 1999
Număr pagini 433
EAN 9780306461163
ISBN 0306461161
Codul Libristo 05247101
Greutatea 1770
Dimensiuni 178 x 254 x 29
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo