Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Muscle Foods Burdette C. Breidenstein
Codul Libristo: 01387029
Editura Springer, Berlin, noiembrie 1993
Traditionally, in the food industry, there has been a distinction made among meat, poultry, seafood,... Descrierea completă
? points 716 b
1.446 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Veterinary Anatomy Coloring Book Saunders / Carte broșată
common.buy 216 lei
top
Golden Art Nouveau Tarot Giulia F. Massaglia / Cărți
common.buy 121 lei
Friends: The Official Central Perk Cookbook Kara Mickelson / Copertă tare
common.buy 134 lei
Trendy soudobé diabetologie. Svazek 12 Jindra Perušičová / Copertă tare
common.buy 58 lei
North Atlantic Seafood Alan Davidson / Carte broșată
common.buy 176 lei
Electric Pullman Lawrence A Brough / Copertă tare
common.buy 171 lei
Dezember Evelyne Polt-Heinzl / Carte broșată
common.buy 33 lei
Don't Give Up! Julia Giachetti / Carte broșată
common.buy 171 lei
Regulierte Selbstregulierung im Ordnungsverwaltungsrecht. Anselm Chr. Thoma / Carte broșată
common.buy 479 lei
Understanding the Japanese Food and Agrimarket Andrew D. O'Rourke / Copertă tare
common.buy 651 lei
Seafoods Cesarettin Alasalvar / Copertă tare
common.buy 641 lei
Impromptus, Op. 142 Franz Schubert / Note muzicale
common.buy 82 lei
Abstammung und Verantwortung Nina Dethloff / Carte broșată
common.buy 137 lei
Determinanten Der Bildungsungleichheit Raphaela Schlicht / Carte broșată
common.buy 266 lei

Traditionally, in the food industry, there has been a distinction made among meat, poultry, seafood, and game. Meat has historically been defined as the edible flesh of animals. This basically referred only to the red meats, namely, beef, lamb, pork, and veal, including both fresh and processed products as well as variety or glandular meats. It has been recognized more recently that all foods derived from muscle, or muscle foods, have basically the same or similar characteristics in physical and chemical properties. Tberefore, it is logical to exarnine and consider all muscle foods under one cover. Tbis book, therefore, is an attempt to address the various attributes of red meat, poultry, fish, and game under the single heading of muscle foods and to note any differences where they might OCCUT. It is of interest that of the 10 top V. S. meat companies in 1990, 8 of them were dealing with poultry as well as red meats and that 4 of the 10 were also involved with seafoods. Tbis lends impetus to the inclusion of all three in a book such as this. Furthermore, the rapid increase in consumption of poultry meat to approximately 30 kg (65 pounds) per capita and seafoods to 7 kg (16 pounds) per capita compared to beef at 34 kg (75 pounds) and pork at 30 kg (65 pounds), whereas veal and lamb/mutton represent only 0.

Informații despre carte

Titlu complet Muscle Foods
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 1994
Număr pagini 574
EAN 9780412986413
ISBN 0412986418
Codul Libristo 01387029
Greutatea 997
Dimensiuni 156 x 234 x 31
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo