Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

American Tuna

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte American Tuna Andrew F Smith
Codul Libristo: 01329858
Editura University Press Group Ltd, iunie 2012
In a lively account of the American tuna industry over the past century, celebrated food writer and... Descrierea completă
? points 114 b
230 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Kubistická Praha Jan Boněk / Copertă tare
common.buy 52 lei
Koláč mojej mamy Adriana Poláková / Carte broșată
common.buy 63 lei
Syria Gertrude Bell / Carte broșată
common.buy 91 lei
Frontline Syria / Copertă tare
common.buy 246 lei
Alawis of Syria Michael Kerr / Copertă tare
common.buy 235 lei
American Reaper Gordon M. Winder / Copertă tare
common.buy 999 lei
Handbook of Seafood Quality, Safety and Health Applications Cesarettin Alasalvar / Copertă tare
common.buy 1.710 lei
Quality Attributes of Muscle Foods Chi-Tang Ho / Copertă tare
common.buy 983 lei
Dietary 3 and 6 Fatty Acids Corraldo Galli / Carte broșată
common.buy 324 lei
In Vitro Haploid Production in Higher Plants Shri M. Jain / Copertă tare
common.buy 1.270 lei
Seafoods Cesarettin Alasalvar / Copertă tare
common.buy 639 lei
Picayune Creaole Cookbook Picayune / Carte broșată
common.buy 121 lei

In a lively account of the American tuna industry over the past century, celebrated food writer and scholar Andrew F. Smith relates how tuna went from being sold primarily as a fertilizer to becoming the most commonly consumed fish in the country. In American Tuna, the so-called "chicken of the sea" is both the subject and the backdrop for other facets of American history: U.S. foreign policy, immigration and environmental politics, and dietary trends. Smith recounts how tuna became a popular low-cost high-protein food beginning in 1903, when the first can rolled off the assembly line. By 1918, skyrocketing sales made it one of America's most popular seafoods. In the decades that followed, the American tuna industry employed thousands, yet at at mid-century production started to fade. Concerns about toxic levels of methylmercury, by-catch issues, and over-harvesting all contributed to the demise of the industry today, when only three major canned tuna brands exist in the United States, all foreign owned. A remarkable cast of characters-- fishermen, advertisers, immigrants, epicures, and environmentalists, among many others--populate this fascinating chronicle of American tastes and the forces that influence them.

Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo