Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Off-Premise Catering Management, Third Edition

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Off-Premise Catering Management, Third Edition Chris Thomas
Codul Libristo: 04886676
Editura John Wiley & Sons Inc, decembrie 2012
The most complete, up-to-date guide available to starting and running an off-premise catering busine... Descrierea completă
reduceri reduceri
452 lei -35 %
293 lei
Disponibil în cantități mici Expediem în 24 de ore

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Copertă tare
common.buy 342 lei
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 489 lei

The most complete, up-to-date guide available to starting and running an off-premise catering business For nearly two decades, Off-Premise Catering Management has been the trusted resource professional and aspiring caterers turn to for guidance on setting up and managing a successful off-premise catering business. This comprehensive reference covers every aspect of the caterer's job, from menu planning, pricing, food and beverage service, equipment, and packing, delivery, and set-up logistics, to legal considerations, financial management, human resources, marketing, sanitation and safety, and more. This new third edition has been completely revised and updated to include the latest industry trends and real-life examples. New content includes information on "green" catering, contemporary food trends, website development, social media marketing, the latest in commercial kitchen equipment and budgeting and accounting software, and much more Throughout the book, sample forms, schedules, and checklists illustrate real-world examples of key catering practices, and Study Questions at the end of each chapter help reinforce key concepts Whether you are just starting out, growing your operation, or working to maintain standards of excellence in an already-successful off-premise catering business, Off-Premise Catering Management, Third Edition is the only guide you'll need.

Informații despre carte

Titlu complet Off-Premise Catering Management, Third Edition
Autor Chris Thomas
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2012
Număr pagini 560
EAN 9780470889718
ISBN 0470889713
Codul Libristo 04886676
Greutatea 1074
Dimensiuni 237 x 479 x 23
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top reduceri
The Flavor Matrix James Briscione / Copertă tare
common.buy 142 lei
top
Monster: The Perfect Edition, Vol. 5 Naoki Urasawa / Carte broșată
common.buy 87 lei
top
Canapes Eric Treuille / Carte broșată
common.buy 111 lei
top
Unreasonable Hospitality / Copertă tare
common.buy 89 lei
top
Maestro Robert Anthony Salvatore / Carte broșată
common.buy 45 lei
top
Catering Business Bowe Packer / Carte broșată
common.buy 51 lei
French Chef Handbook Michel Maincent-Morel / Copertă tare
common.buy 536 lei
Go, Dog. Go! Philip D Eastman / Copertă tare
common.buy 46 lei
Food Processing Technology P.J. Fellows / Copertă tare
common.buy 703 lei
Modernist Cuisine Nathan Myhrvold / Copertă tare
common.buy 2.621 lei
Vespertine / Copertă tare
common.buy 80 lei
Magisterium: The Silver Mask Holly Black / Carte broșată
common.buy 48 lei
Crystal Code Tamara Driessen / Copertă tare
common.buy 76 lei
Modern Buffet Presentation Carol Murphy Clyne / Copertă tare
common.buy 313 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo