Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Le Larousse du chocolat

Limba francezăfranceză
Carte Copertă tare
Carte Le Larousse du chocolat Pierre Hermé
Codul Libristo: 33888307
• LES GRANDS CLASSIQUES INDÉMODABLES : forêt-noire, brownies, tiramisu, profiterol... Descrierea completă
? points 98 b
198 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Copertă tare
common.buy 202 lei
top
Halo: The Fall of Reach: Volume 1 Eric Nylund / Carte broșată
common.buy 53 lei
top
Science in the Kitchen and the Art of Eating Well Pelegrino Artusi / Carte broșată
common.buy 286 lei
top
Le Meilleur de Pif Gadget Kline / Carte
common.buy 198 lei
top
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Copertă tare
common.buy 214 lei
top
Larousse Gastronomique Librairie Larousse / Copertă tare
common.buy 493 lei
top reduceri
Rahan - Intégrale T26 / Carte broșată
common.buy 105 lei
top
Patisserie Le Cordon Bleu / Copertă tare
common.buy 328 lei
Eclairs. 20 ans de création Christophe Adam / Copertă tare
common.buy 313 lei
reduceri
Les pâtisseries de Mama - Tartes & tartelettes Les pâtisseries de Mama / Carte broșată
common.buy 64 lei
Ma petite chocolaterie Christopher Felder / Copertă tare
common.buy 229 lei
Macaron Pierre Hermé / Copertă tare
common.buy 218 lei
Le Petit Larousse Pâtissier / Copertă tare
common.buy 167 lei
Larousse des desserts Pierre Hermé / Copertă tare
common.buy 198 lei
Les Vacances de Donald / Copertă tare
common.buy 106 lei

• LES GRANDS CLASSIQUES INDÉMODABLES : forêt-noire, brownies, tiramisu, profiteroles…• LES SIMPLISSIMES ABSOLUMENT INRATABLES : gâteau moelleux au chocolat, petits pots au chocolat, tarte au chocolat et aux poires…• LES ORIGINALES AUX SAVEURS SURPRENANTES : crème au chocolat et à la lavande, truffes au chocolat blanc, au thé vert matcha et aux pistaches…• LES RECETTES DES INVITÉS DE PIERRE HERMÉ : fondant au chocolat amer d’Olympe Versini, friantines au chocolat de Philippe Conticini, foie gras de canard en croûte de grué de cacao et jus au chocolat d’Hélène Darroze…• LES TOURS DE MAIN ET LES GESTES TECHNIQUES expliqués et illustrés étape par étape.• L’ESSENTIEL À DÉCOUVRIR SUR LE CHOCOLAT : son histoire, ses secrets de fabrication, ses bienfaits nutritionnels…

Informații despre carte

Titlu complet Le Larousse du chocolat
Limba franceză
Legare Carte - Copertă tare
EAN 9782035978363
Codul Libristo 33888307
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo