Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Fundamental Techniques of Classic Cuisine

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Fundamental Techniques of Classic Cuisine Judith Choate
Codul Libristo: 04235121
Editura Stewart, Tabori & Chang Inc, august 2007
In 1984, Dorothy Cann Hamilton founded The French Culinary Institute with a singular vision: to crea... Descrierea completă
? points 172 b curând curând
423 lei -18 %
346 lei
Retipărire preconizată Termenul este necunoscut Termenul este necunoscut

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
The Blue Zones Kitchen Dan Buettner / Copertă tare
common.buy 144 lei
top
The Flavor Matrix James Briscione / Copertă tare
common.buy 176 lei
top
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Copertă tare
common.buy 398 lei
reduceri
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 388 lei
French Chef Handbook Michel Maincent-Morel / Copertă tare
common.buy 537 lei
curând
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Copertă tare
common.buy 231 lei
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Copertă tare
common.buy 720 lei
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Copertă tare
common.buy 360 lei
Laduree Michelle Lerouet / Copertă tare
common.buy 309 lei
Vietnamese Home Cooking Charles Phan / Copertă tare
common.buy 149 lei
Essentials of Asian Cuisine Corinne Trang / Carte broșată
common.buy 166 lei

In 1984, Dorothy Cann Hamilton founded The French Culinary Institute with a singular vision: to create a culinary school that combined classic French techniques with American inventiveness in a fast-paced curriculum. Since then, the FCI has gone on to become one of the most prestigious culinary schools in the world. But perhaps the greatest achievement of the FCI is its Total Immersion curriculum, in which the classes prepare a student to cook in any type of kitchen for any kind of cuisine.Now, for the first time ever, all the best that the FCI has to offer can be found in a single sumptuous volume. "The Fundamental Techniques of Classic Cuisine" presents the six and nine month courses taught at the FCI that cover all 250 basic techniques of French cooking. Along with more than 650 full colour photographs, the book features more than 200 classic recipes as well as new recipes developed by some of the school's most famous graduates. Complete with insider tips and invaluable advice from the FCI, this will be an indispensable addition to the library of serious home cooks everywhere.

Informații despre carte

Titlu complet Fundamental Techniques of Classic Cuisine
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2007
Număr pagini 496
EAN 9781584794783
ISBN 158479478X
Codul Libristo 04235121
Greutatea 2674
Dimensiuni 262 x 235 x 51
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo