Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

French Country Cooking

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte French Country Cooking Elizabeth David
Codul Libristo: 04023614
Editura Penguin Books, aprilie 2001
French Country Cooking - first published in 1951 - is filled with Elizabeth David's authentic recipe... Descrierea completă
? points 38 b
92 lei -18 %
75 lei
În depozitul extern Expediem în 3-5 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


Bake With Anna Olson Anna Olson / Copertă tare
common.buy 137 lei
French Provincial Cooking Elizabeth David / Carte broșată
common.buy 75 lei

French Country Cooking - first published in 1951 - is filled with Elizabeth David's authentic recipes drawn from across the regions of France. "Her books are stunningly well written ...full of history and anecdote". (Observer). Showing how each area has a particular and unique flavour for its foods, derived as they are from local ingredients, Elizabeth David explores the astonishing diversity of French cuisine. Her recipes range from the primitive pheasant soup of the Basque country to the refined Burgundian dish of hare with cream sauce and chestnut puree. French Country Cooking is Elizabeth David's rich and enticing cookbook that will delight and inspire cooks everywhere. Elizabeth David (1913-1992) is the woman who changed the face of British cooking. Having travelled widely during the Second World War, she introduced post-war Britain to the sun-drenched delights of the Mediterranean and her recipes brought new flavours and aromas into kitchens across Britain. After her classic first book Mediterranean Food followed more bestsellers, including French Country Cooking, Summer Cooking, French Provincial Cooking, Italian Food, Elizabeth David's Christmas and At Elizabeth David's Table.

Informații despre carte

Titlu complet French Country Cooking
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2001
Număr pagini 208
EAN 9780140299779
ISBN 0140299777
Codul Libristo 04023614
Editura Penguin Books
Greutatea 152
Dimensiuni 130 x 198 x 14
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Copertă tare
common.buy 415 lei
top
The Silver Spoon Alberto Capatti / Copertă tare
common.buy 232 lei
top
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Carte broșată
common.buy 71 lei
top
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Simone Beck / Copertă tare
common.buy 143 lei
top
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Carte broșată
common.buy 91 lei
top
Momofuku David Chang / Copertă tare
common.buy 155 lei
top
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Copertă tare
common.buy 143 lei
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Copertă tare
common.buy 171 lei
Mastering the Art of French Cooking, Volume I Julia Child / Copertă tare
common.buy 186 lei
Kitchen in France Mimi Thorisson / Copertă tare
common.buy 166 lei
curând
James Martin's French Adventure James Martin / Copertă tare
common.buy 143 lei
Vegan Street Food Jackie Kearney / Copertă tare
common.buy 109 lei
French Provincial Cooking Elizabeth David / Copertă tare
common.buy 87 lei
Book of Mediterranean Food Elizabeth David / Carte broșată
common.buy 75 lei
My Asian Kitchen JOYCE JENNIFER / Copertă tare
common.buy 129 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo