Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Egg Michael Ruhlman
Codul Libristo: 02299700
Editura WARNER INTERNATIONAL, aprilie 2014
For culinary visionary Michael Ruhlman, the question is not whether the chicken or the egg came firs... Descrierea completă
? points 86 b
206 lei -16 %
173 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top reduceri
The Flavor Matrix James Briscione / Copertă tare
common.buy 142 lei
top
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Carte broșată
common.buy 68 lei
top
Ratio Michael Ruhlman / Carte broșată
common.buy 59 lei
top
Cook Beautiful Athena Calderone / Copertă tare
common.buy 156 lei
ALGORITHMS TO LIVE BY Brian Christian / Carte broșată
common.buy 84 lei
Awakening Fertility Heng Ou / Copertă tare
common.buy 131 lei
Loki Modern Era Epic Collection: Journey Into Mystery Marvel Various / Carte broșată
common.buy 194 lei
Spiritual Fertility Dr Julie Von / Carte broșată
common.buy 98 lei
Ratio Michael Ruhlman / Copertă tare
common.buy 123 lei
Complete Repertoire for Black using solid systems Jovanka Houska / Carte broșată
common.buy 129 lei
Autoimmune Brain David S. Younger / Copertă tare
common.buy 249 lei
Israel's Lightning Strike - the Raid on Entebbe 1976 Simon Dunstan / Carte broșată
common.buy 103 lei
Annual of Scientific Discovery David Ames Wells / Copertă tare
common.buy 205 lei
Data Warehousing and Knowledge Discovery Ladjel Bellatreche / Carte broșată
common.buy 324 lei

For culinary visionary Michael Ruhlman, the question is not whether the chicken or the egg came first, it's how anything could be accomplished in the kitchen without the magic of the common egg. He starts with perfect poached and scrambled eggs and builds up to brioche and Italian meringue. Along the way readers learn to make their own mayonnaise, pasta, custards, quiches, cakes, and other preparations that rely fundamentally on the hidden powers of the egg. A unique framework for the book is provided in Ruhlman's egg flowchart, which starts with the whole egg at the top and branches out to describe its many uses and preparations - boiled, pressure-cooked, poached, fried, coddled, separated, worked into batters and doughs, and more. A removable illustrated flowchart is included with the book. Nearly 100 recipes are grouped by technique and range from simple (Egg Salad with Tarragon and Chives) to sophisticated (nougat). Dozens of step-by-step photographs guide the home cook through this remarkable culinary journey.

Informații despre carte

Titlu complet Egg
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2014
Număr pagini 304
EAN 9780316254069
ISBN 0316254061
Codul Libristo 02299700
Greutatea 419
Dimensiuni 150 x 210 x 22
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo